Πολιτικη & Οικονομια

Ο Parov Stelar στο EJEKT Festival 2015

Βάλτε τα χορευτικά παπούτσια σας και ετοιμαστείτε γιατί #cuttypaizei

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
102669-204115.JPG

Ο Parov Stelar, ο βασιλιάς του electro swing, είναι το πρώτο μεγάλο όνομα από το line-up του 11ου EJEKT Festival που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο χώρο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, στο καλοκαιρινό θέρετρο της Αθήνας.

Ο λατρεμένος από το ελληνικό κοινό καλλιτέχνης - που κάνει εύκολα sold-out τους συναυλιακούς χώρους στους οποίους εμφανίζεται και είδε τους τρεις τελευταίους δίσκους του να σκαρφαλώνουν στο τοπ10 των charts μας - θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του μεγάλου φεστιβάλ του καλοκαιριού για να παρουσιάσει δίπλα στη θάλασσα τις μεγάλες επιτυχίες του που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας. Αυτή θα είναι η μοναδική συναυλία του Parov Stelar στην Ελλάδα για φέτος!

Βάλτε τα χορευτικά παπούτσια σας και ετοιμαστείτε γιατί #cuttypaizei και δεν είναι άλλο από το «Booty Swing», το «Matilda», το «The Princess», το «The Sun»,το «Catgroove», το «The Phantom», το «The Mojo Radio Gang», το «Chambermaid Swing» και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του Parov Stelar, καθώς και - σε πρώτη παρουσίαση - κομμάτια από τον νέο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!

Το πρόγραμμα του EJEKT Festival 2015 έχει ως εξής:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.30

17.20 Night Knight

18.15 Moon Duo

19.15 Glasvegas

20.45 Kadebostany

22.05 Parov Stelar

00.20 Ace2Ace

01.15 Steve Aoki

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Info: Εισιτήρια €30 (earlybirdtickets), VIP εισιτήρια €50 (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Για μάθεις ακόμη περισσότερα νέα για το τι παίζει καθημερινά στην Αθήνα, αλλά και για περισσότερα urban adventures μπες στο www.urbanadventures.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ