- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Βασίλης Δημάκης σε ηλικία 47 ετών - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Υπό εξέταση βρίσκεται εως και αυτή την ώρα η σορός του 47χρονου Βασίλη Δημάκη από στέλεχος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού. Ο γνωστός βαρυποινίτης, που έχει παντρευτεί μέσα στις φυλακές την κόρη της Σοφίας Βόσσου, εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες της Athens Voice νεκρός μέσα στο κελί του. Δίπλα του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν βρέθηκε κάποιο όργανο, μαχαίρι ή αυτοσχέδια θηλιά. Βρέθηκε πεσμένος και χωρίς τις αισθήσεις του. Ήταν ήδη νεκρός, αναφέρουν οι πληροφορίες, προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Ο ιατροδικαστής προχωρά εδώ και λίγη ώρα σε έναν πρώτο έλεγχο της σορού για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν εξωτερικά ευρήματα που να δικαιολογούν τον θάνατο του 47χρονου βαρυποινίτη. Σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Κορυδαλλού, το 2020 ο Βασίλης Δημάκης είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας ζητώντας να του χορηγηθεί «βραχιολάκι» προκειμένου να παρακολουθεί τα μαθήματα στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, κάτι που τελικά έγινε αποδεκτό από τη διεύθυνση του σωφρονιστικού καταστήματος.
Αυτή η απεργία πείνας, όμως, άφησε αρκετά προβλήματα υγείας στον 47χρονο σήμερα Βασίλη και προς το παρόν, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν σχετίζονται με τον θάνατο του ή εάν συμβαίνει κάτι διαφορετικό.
Υπενθυμίζεται πως το θύμα είχε συλληφθεί για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου «Περί Όπλων».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα καταγγελία από ογκολογική ασθενή
Η 28χρονη γυναίκα είχε νωρίτερα συλληφθεί
Η καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού
Ποιο χρονικό διάστημα αφορά
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι
Το έγγραφο που απέστειλε η Εισαγγελία στον Δήμο
«Αυτό που ζητάμε είναι αυτονόητο» τονίζουν οι κάτοικοι
Λειτουργούσε ογκολογικό τμήμα χωρίς την απαιτούμενη άδεια
«Μας ειδοποίησαν ότι δεν πάει καλά και να την πάρουμε από εδώ»
Τα κινητά που έχουν κατασχεθεί
Τι αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών
Η εξέλιξη αφορά το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος
Ανθρωποκυνηγητό για τους δύο δράστες
Τι υποστηρίζει στη μήνυση που κατέθεσε
Το συγκινητικό «αντίο» του ΑΠΣ Βύρωνα Καβάλας
Η συγκέντρωση του αερίου στον χώρο μπορεί να έφτασε περίπου το 15%
Τα μέτρα ασφαλείας τη νύχτα
«Δεν ξέρω πώς το χρησιμοποιεί σε παιδιά» τόνισε η πρώην πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.