TV & Media

Χωρίζουν Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης σχεδόν έναν χρόνο μετά το σύμφωνο συμβίωσης

«Τελείωσε… και η αγάπη έπαψε, έσταξε δάκρυα η καρδιά», γράφει ο Βασίλης Δημάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου
Ερασμία Μάνου - Βασίλης Δημάκης: Χωρισμός 1 χρόνο μετά © NDPPHOTO

Ερασμία Μάνου - Βασίλης Δημάκης: Χωρισμός 1 χρόνο μετά το σύμφωνο συμβίωσης

Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης φαίνεται ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να λύσουν το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει στις φυλακές Κορυδαλλού σχεδόν έναν χρόνο πριν. Τον χωρισμό τους έκανε γνωστό ο Βασίλης Δημάκης μέσα από ανάρτησή του στα social media στην οποία αναφέρει πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί ο χωρισμός τους. 

Η Ερασμία Μάνου και η Σοφία Βόσσου έξω από τις φυλακές όπου κρατείται ο Βασίλης Δημάκης
© NDP PHOTO

Ερασμία Μάνου - Βασίλης Δημάκης: Χωρισμός 1 χρόνο μετά το σύμφωνο συμβίωσης

Ο Βασίλης Δημάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να έγραψε: «Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα, σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μάνου πρώην σύντροφο μου!!! Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι και ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφής!!! Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή!!! Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων!!! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε ‘’κάθε εμπόδιο για καλό’’!!! Επίσης εύχομαι, σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!!!».

Χωρίζουν Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης σχεδόν έναν χρόνο μετά το σύμφωνο συμβίωσης

Ερασμία Μάνου: Όσα είχε αποκαλύψει η κόρη της Σοφίας Βόσσου για τη σχέση με τον Βασίλη Δημάκη

H Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, και ο Βασίλης Δημάκης είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης τον Μάιο του 2023, παρουσία της τραγουδίστριας, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Σε συνέντευξή της λίγο καιρό νωρίτερα η Ερασμία Μάνου είχε μιλήσει για τη σχέση τους. 

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω», είχε πει η κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxh2ec1tb2qh)

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης επικοινώνησαν για πρώτη φορά όταν ο κρατούμενος έκανε απεργία πείνας. Όπως ανάφερε η ίδια η Ερασμία Μάνου για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Δημάκη, «με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά παράλληλα είναι μοναδικό. Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά – δεύτερο χρόνο – ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου».

Ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2020 ξεκίνησε απεργία πείνας και δίψας, για να διεκδικήσει το δικαίωμά του για ισότιμη εκπαίδευση ενώ ήταν κρατούμενος. Στις 17 Μαρτίου και ενώ ήταν σε εκπαιδευτική άδεια, είχε βγάλει το «βραχιολάκι» και τον αναζητούσε η αστυνομία. Η σύλληψη του έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά. Την επομένη της σύλληψης, ο Δημάκης είχε στείλει επιστολή σε δημοσιογράφο, υποστηρίζοντας πως δεν σκόπευε να εμπλακεί σε έκνομες ενέργειες και λέγοντας πως πρόθεσή του ήταν να περιμένει ώσπου να αλλάξει η κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ