TV & Media

Σοφία Βόσσου: «Ο γαμπρός μου είναι στη φυλακή, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι τέρας»

Η Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ερασμία Μάνου και η Σοφία Βόσσου έξω από τις φυλακές όπου κρατείται ο Βασίλης Δημάκης
© NDP PHOTO

Σοφία Βόσσου: Η απάντηση για το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της, Ερασμίας Μάνου, με τον Βασίλη Δημάκη στις φυλακές

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, και ο σύντροφός της, Βασίλης Δημάκης, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η τελετή υπογραφής του συμφώνου έγινε στη φυλακή όπου κρατείται ο γαμπρός και η τραγουδίστρια ήταν παρούσα στην ξεχωριστή αυτή στιγμή για την κόρη της. 

Η σχέση της Ερασμίας Μάνου και του Βασίλη Δημάκη έχει σχολιαστεί αρνητικά από τη στιγμή που έγινε γνωστή. Σήμερα, η τραγουδίστρια απάντησε σε δηλώσεις της ότι «το γεγονός ότι ο γαμπρός της είναι στη φυλακή, δεν σημαίνει ότι είναι τέρας». Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της στον Alpha, η Σοφία Βόσσου σημείωσε: «Έχουν ξαναγίνει σύμφωνα συμβίωσης και γάμοι μέσα στη φυλακή. Η αγάπη δεν έχει συνηθισμένο και μη συνηθισμένο. Μιλάμε για μια αγάπη που κρατά 1,5 χρόνο τώρα. Εγώ βλέπω το παιδί μου που είναι χαρούμενο. Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Εσείς δε το ζείτε από κοντά και είναι φυσιολογικό να σας φαίνεται περίεργο. Εγώ που το ζω 1.5 χρόνο τώρα, μόνο ως ευλογία το βλέπω. Είμαι λίγο αντισυμβατική σαν άνθρωπος και σαν μαμά. Πάντα ήμουν. Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος να είναι καλός. Το ότι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος στη φυλακή για κάποια πράγματα όπως αυτά που έκανε ο Βασίλης, δε σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι ένα τέρας. Έγιναν κάποια λάθη. Στον καθένα μπορεί να συμβούν. Εκτίει την ποινή του, πληρώνει για τα λάθη του… Εγώ συνειδητοποίησα και ανακάλυψα ότι την κατάρα της φυλακής την έκανε φως. Σπούδασε, είναι σε κοινωφελείς ομάδες, προσφέρει εργασία μέσα στη φυλακή, βοηθάει τους πάντες και τα πάντα». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cse6dfm7mwup)

Ερασμία Μάνου: Όσα είχε αποκαλύψει η κόρη της Σοφίας Βόσσου για τη σχέση με τον Βασίλη Δημάκη

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της η κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης επικοινώνησαν για πρώτη φορά όταν ο κρατούμενος έκανε απεργία πείνας. Όπως ανάφερε η ίδια η Ερασμία Μάνου για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Δημάκη, «Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά παράλληλα είναι μοναδικό. Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά – δεύτερο χρόνο – ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου», κατέληξε η Ερασμία Μάνου, η οποία ελπίζει να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία έτσι ώστε να κάνουν παιδιά.

Ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2020 ξεκίνησε απεργία πείνας και δίψας, για να διεκδικήσει το δικαίωμά του για ισότιμη εκπαίδευση ενώ ήταν κρατούμενος. Στις 17 Μαρτίου και ενώ ήταν σε εκπαιδευτική άδεια, είχε βγάλει το «βραχιολάκι» και τον αναζητούσε η αστυνομία. Η σύλληψη του έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά. Την επομένη της σύλληψης, ο Δημάκης είχε στείλει επιστολή σε δημοσιογράφο, υποστηρίζοντας πως δεν σκόπευε να εμπλακεί σε έκνομες ενέργειες και λέγοντας πως πρόθεσή του ήταν να περιμένει ώσπου να αλλάξει η κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ