- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαλκίδα: ΙΧ παρέσυρε μητέρα που πήγαινε το 10χρονο παιδί της στο σχολείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χαλκίδα: ΙΧ παρέσυρε μητέρα που πήγαινε το 10χρονο παιδί της στο σχολείο - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρό τροχαίο συνέβη το πρωί της Δευτέρας έξω από σχολικό συγκρότημα στη Χαλκίδα, όταν αυτοκίνητο χτύπησε μια μητέρα που συνόδευε το 10χρονο παιδί της.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα μέτρα πριν από το 22ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Καράμπαμπα, σε σημείο όπου δεν υπάρχουν πεζοδρόμια και οι γονείς κινούνται αναγκαστικά στο άκρο του δρόμου. Το όχημα παρέσυρε τη γυναίκα, ρίχνοντάς την στο οδόστρωμα, ενώ ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και περαστικοί έτρεξαν να βοηθήσουν, σύμφωνα με τοπικές πηγές.
Την ώρα του ατυχήματος περνούσε από το σημείο ο ορθοπεδικός Σταύρος Καλατζής, ο οποίος έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Μιλώντας στο eviaonline, ανέφερε ότι γνώριζε τη γυναίκα από την καθημερινή της διαδρομή προς το σχολείο και πως, όταν την πλησίασε, διαπίστωσε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά παρέμενε σε σταθερή κατάσταση. Όπως σημείωσε, προσπάθησε να την κρατήσει ήρεμη μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Το παιδί, σοκαρισμένο από όσα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του, συνοδεύτηκε από άλλη μητέρα μέχρι το σχολείο, ενώ ενημερώθηκε άμεσα και ο πατέρας του. Η κατάσταση της γυναίκας αξιολογείται από τους γιατρούς, ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινότητα για τις συνθήκες ασφαλείας γύρω από το σχολείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.