Ελλαδα

Αλιβέρι: 92χρονος οδηγός σκόρπισε τον τρόμο σε λαϊκή αγορά

Έξι τραυματίες από το απίστευτο τροχαίο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aliveri-laiki

Ηλικιωμένος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε λαϊκή αγορά στο Αλιβέρι Ευβοίας

Τον τρόμο σκόρπισε 92χρονος οδηγός, ο οποίος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε λαϊκή αγορά στο Αλιβέρι Εύβοιας.

Λίγο πριν τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, σε μια τρελή πορεία περίπου 100 μέτρων, το ΙΧ του εισέβαλε στην οδό Παπανικολάου, όπου γινόταν η λαϊκή αγορά, και τελικά σταμάτησε πέφτοντας διαδοχικά πάνω στους πάγκους.

Για άγνωστο λόγο το ΙΧ του εισέβαλε στην οδό Παπανικολάου, όπου γινόταν η λαϊκή αγορά.

Σε ξέφρενη πορεία, ο ηλικιωμένος παρέσυρε πάγκους και έντρομους πολίτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί.

«Χρησιμοποιούμε κάτι ομπρέλες 4 μέτρα μεγάλες πολύ, έφευγαν σαν μανιτάρια προς τα πάνω και οι πάγκοι να σκορπίζονται και να πετάγονται τα προϊόντα. Στο δευτερόλεπτο αφού χτύπησε το δεξιά μου πάγκο χτύπησε κ εμένα κι εγώ πετάχτηκα με δύναμη πίσω. Αλλά δεν έπαθα τίποτα», ανέφερε παραγωγός που ήταν στη λαϊκή.

«Ήταν τρομακτικό αυτό που ζήσαμε. Έβλεπα τον κόσμο να τρέχει, να πετάγονται στον αέρα άνθρωποι που τους χτύπαγε, πάγκοι να πετάγονται στον αέρα. Πώς βλέπετε χολιγουντιανές ταινίες να πετάγονται άνθρωποι στον αέρα, να παίρνουν πάγκους σβάρνα; Κάτι τέτοιο. Πέσαμε όλοι να βγάλουμε τους ανθρώπους και δεν ξέρουμε τι θα συναντούσαμε, αν θα βρούμε νεκρούς εκεί μέσα», είπε ο έμπορος

«Ο ηλικιωμένος κύριος το είχε παρκαρισμένο βάζει πρώτη ταχύτητα και ξεκινάει με πατημένο το γκάζι χωρίς να κοιτάξει πού μπαίνει Ευτυχώς δεν ήταν πρωινές ώρες που έχει πάρα πολύ κόσμο και εκεί θα θρηνούσαμε σίγουρα θύματα γιατί είναι στενός ο χώρος που μπορεί να περάσει κάποιος, απορώ πώς πέρασε», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κύμης – Αλιβερίου, Νίκος Μαστροκώστας.

Άλλος παραγωγός τόνισε ότι «μετά από το χτύπημα του πάγκου του δικού μου σε ένα δευτερόλεπτο σταμάτησε, δηλαδή κόπηκε η πορεία του από τους πάγκους που πήρε μπροστά».

Οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ο ηλικιωμένος οδηγός, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Αλιβερίου καιΑΛ δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvw9c6eoqk8h)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ