Ελλαδα

Απετράπη νέο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη - Ρωτούσαν «τι ομάδα είσαι;»

16 προσαγωγές - Βρέθηκαν πάνω τους πυρσοί και ρόπαλα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καθισμένοι ο ένας δίπλα από τον άλλον οι 16 που προσήχθησαν στη Θεσσαλονίκη
© grtimes

Θεσσαλονίκη: Αποτροπή οπαδικού επεισοδίου - 16 προσαγωγές - Ρόπαλα και πυρσοί στην κατοχή τους

Νέο οπαδικό επεισόδιο απετράπη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης (8.8) και μόλις μία ημέρα μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ μετά από φονική επίθεση χούλιγκαν. 

Πληροφορίες του grtimes.gr αναφέρουν ότι το βράδυ της Τρίτης, ομάδα νεαρών που κινούνταν με τρία οχήματα και δύο δίκυκλα στην πόλη ρωτούσαν παρέες «τι ομάδα είσαι;». Περίπου στις 23.30, ομάδα της ΟΠΚΕ τους εντόπισε στην Κρήνη, κοντά στο πρώην νοσοκομείο «Παναγία». Στο σημείο προσέτρεξαν για συνδρομή και αστυνομικοί των ομάδων ΔΙΑΣ και Ζ.

Πάνω τους βρέθηκαν πυρσοί, full face, ρόπαλα και μαύρα μπλουζάκια σε συσκευασίες.

Έγιναν 16 προσαγωγές, οι τρεις εκ των οποίων, μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Καθισμένοι ο ένας δίπλα από τον άλλον οι 16 που προσήχθησαν στη Θεσσαλονίκη
© grtimes.gr

Πέντε νέες συλλήψεις χούλιγκαν για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Να φύγουν για την Ιταλία προσπάθησαν άλλοι πέντε Κροάτες, οι οποίο συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7.8). Οι αστυνομικές αρχές τούς εντόπισαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρχικά οι πέντε Κροάτες προσήχθησαν στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας με την έρευνα να δείχνει ότι συμμετείχαν στη φονική επιδρομή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με θύμα τον 29χρονο φίλαθλο του «δικεφάλου». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όταν ολοκληρωθεί η έρευνα για τους πέντε Κροάτες θα μεταφερθούν με ειδική μεταγωγή στην Αθήνα.

Την Τρίτη (8.8) συνελήφθη ένας 19χρονος Κροάτης, ο οποίος εντοπίστηκε να ταξιδεύει προς Αλβανία, με λεωφορείο, και θεωρήθηκε ύποπτος για συμμετοχή στην επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στον έλεγχο που έγινε στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς αστυνομικοί τον θεώρησαν ύποπτο για συμμετοχή στα επεισόδια γιατί είχε μπει στη χώρα μας την προηγούμενη ημέρα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε και ανακρίθηκε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στα αιματηρά γεγονότα και έτσι συνελήφθη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cunqu90ctddt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY