- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Αποκλείει την αυτοκτονία η οικογένεια της 28χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη στον Έβρο
Τι ερευνούν οι αρχές
Θάνατος 28χρονης στον Έβρο: Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση, η θέση της οικογένειάς της και οι έρευνες των αστυνομικών
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θανάτου της 28χρονης στον Έβρο. Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα 40 μέτρων με καρφωμένο ένα μαχαίρι στο στήθος της και τη μηχανή της λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα της.
Η 28χρονη είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή. Ο θείος και ο ξάδελφός της, μαζί με αστυνομικούς εντόπισαν το πτώμα της. Το Τυχερό του Έβρου βυθίστηκε στο πένθος, ενώ ήδη δόθηκε εντολή να ακυρωθεί το καρναβάλι, στο οποίο συμμετείχε ενεργά η νεαρή. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 28χρονη προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες της και όταν δεν τα κατάφερε, πιθανόν σήκωσε την μπλούζα της και μαχαιρώθηκε στο στήθος.
Αυτοκτονία ή δολοφονία; Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς
Όπως αποκάλυψε ο αδελφός της 28χρονης σε δηλώσεις του, η Βίκυ χρησιμοποιούσε για αγροτικές εργασίες τέτοιου είδους μαχαίρι, όπως αυτό που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, κάτι που μένει να διαπιστωθεί από τη νεκροψία - νεκροτομή. Επιπλέον, ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν ο θάνατός της προήλθε από το μαχαίρι στο στήθος ή από την πτώση στη χαράδρα. Πάντως, η σορός της έφερε τραύματα και στους καρπούς.
Σε δηλώσεις του στο Star, φίλος της 28χρονης είπε ότι η σορός της βρέθηκε ανάμεσα σε Δαδιά με Λευκίμμη, σε ερημική περιοχή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «εκεί πάνω περνάνε διακινητές και έχει και μετανάστες». Ο ίδιος απέκλεισε το σενάριο της αυτοχειρίας, σημειώνοντας:«Κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση». Μάλιστα, ο αδελφός της είπε ότι το Σάββατο που την είχε δει, η 28χρονη ήταν μια χαρά, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στα καρναβάλια. Ένα από τα ζητήματα που διερευνώνται είναι εάν ήταν μόνη της επάνω στη μηχανή της, ή εάν συνάντησε κάποιον στη διαδρομή.
Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της 28χρονης σε δηλώσεις του στο Mega, η κόρη του είχε κανονίσει να πάει στο γήπεδο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε. Αυτό έκανε τους δικούς της ανθρώπους να ανησυχήσουν και αμέσως ξεκίνησαν την αναζήτηση. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της νεαρής γυναίκας, η Αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδέχεται να βρίσκονται στη διαδρομή που ακολούθησε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς βγάζουμε σήμα κυκλοφορίας - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Καθαρά Δευτέρα, το μοναδικό τριήμερο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
«Κάνουμε τις μετακινήσεις ασφαλέστερες» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Δείτε τις εικόνες από το σημερινό tour του στους δρόμους της πόλης
«Σε ουδένα επέτρεψα να μου υποδείξει τι θα έπρεπε να γράψω ή να μη γράψω», δηλώνει στο τελευταίο του άρθρο
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.