Ελλαδα

Ακυρώθηκε το καρναβάλι Τυχερού μετά τον θάνατο της 28χρονης διοργανώτριας

Το μήνυμα στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έβρος: Ακυρώθηκε το καρναβάλι Τυχερού μετά τον θάνατο της 28χρονης διοργανώτριας
© Social Media

Έβρος: Ακυρώθηκε το καρναβάλι Τυχερού μετά τον θάνατο της 28χρονης διοργανώτριας

Δεν θα πραγματοποιηθεί το καρναβάλι του Τυχερού με τον χαμό της 28χρονης Βίκυς, η σορός της οποίας βρέθηκε σε χαράδρα τη Δευτέρα με τραύματα από μαχαίρι. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας, το καρναβάλι του Τυχερού, στο οποίο διοργανώτρια ήταν η άτυχη κοπέλα, ακυρώθηκε.

Οοι συντοπίτες της την αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση:

«Η σημερινή τραγική και αναπάντεχη απώλεια της Βίκυς, μας συγκλόνισε όλους.

Κάνεις ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γεμάτη όρεξη, η γεμάτη ζωντάνια η ψυχή του καρναβαλιού μας κάθε χρόνο , δεν θα είναι φέτος εδώ…… να πει , πάμε παιδιά !!!

Με μεγάλο σεβασμό στην μνήμη της Βίκυς ανακοινώνουμε την ΑΚΥΡΩΣΗ του φετινού Καρναβαλιού στο Τυχερό.

Βίκυ θα σε θυμόμαστε πάντα και σίγουρα θα συνεχίσεις να μας εμπνέεις με τις ιδέες σου από εκεί ψιλά.

Καλό παράδεισο να έχεις», αναφέρεται στο σχετικό κείμενο που συνοδεύει την ανακοίνωση ακύρωσης του καρναβαλιού.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη κοπέλα εντοπίστηκε σήμερα σε χαράδρα στο Τυχερό του Έβρου, φέροντας τραύμα από μαχαίρι στην καρδιά. Ο θείος της, μαζί με άλλους συγγενείς ξεκίνησαν νωρίς το πρωί να την αναζητούν και εντόπισαν την μηχανή της και την σορό της σε μια χαράδρα βάθους 25-30 μέτρων κοντά στον οικισμό της Λευκίμμης.

Αστυνομικοί και ιατροδικαστής έφτασαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι η κοπέλα έφερε ίχνη από μαχαιριές στα χέρια και την καρδιά.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή προκειμένου ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης να διαπιστώσει τι τελικά οδήγησε στον θάνατο την 28χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, σε μια πρώτη εκτίμηση της σορού, διαπίστωσε κάποια τραύματα τα οποία πρέπει να εξεταστούν μικροσκοπικά, πως δηλαδή προήλθαν, αφού δεν συνάδουν με την πτώση με μηχανή σε χαράδρα. Το σώμα της κοπέλας φέρει κάποια χτυπήματα από πτώση, που όμως δεν είναι συμβατά με πτώση από τέτοιο ύψος.

Η εικόνα που έδωσε ο ιατροδικαστής κ. Παυλίδης στους αστυνομικούς δεν είναι πλήρης και αφού ολοκληρωθεί η εξέταση της σορού τότε θα εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Υπάρχουν όμως σημεία που δείχνουν τραύματα σε δύο διαφορετικούς χρόνους, φέρεται να τους ανέφερε ο ιατροδικαστής.

«Ήταν να πάει στο γήπεδο και εξαφανίστηκε», λέει ο πατέρας της 28χρονης

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της 28χρονης, ο οποίος προσπαθεί να διαχειριστεί τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού του. Μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως η κόρη του είχε κανονίσει να πάει στο γήπεδο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε. αυτό έκανε τους δικούς της ανθρώπους να ανησυχήσουν και άμεσα ξεκίνησαν την αναζήτηση.

Αποδείχθηκε ότι η κοπέλα ήταν νεκρή. Τη σορό της βρήκαν ο ξάδελφος και ο θείος του θύματος.

«Ξέραμε ότι ξεκίνησε να πάει να δει ποδοσφαιρικό αγώνα. Την ψάχναμε και δεν τη βρίσκαμε. Τη βρήκε τυχαία σήμερα ο ανιψιός μου στο βουνό. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί μας» είπε ο πατέρας της κοπέλας, που αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί του αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Εκδοχή που υποστηρίζει και η τοπική κοινωνία.

«Την αναζητούσαν από χθες το βράδυ. Είχε πει πως θα πάει στο γήπεδο και δεν εμφανίστηκε. Ήταν μια χαρά η κοπέλα. Ένα κοινωνικό κορίτσι, αγαπητό σε όλους», ανέφερε, από την πλευρά της, συνεργάτιδά της.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, η Αστυνομία ψάχνει για τυχόν πλάνα από κάμερες ασφαλείας, τα οποία ίσως βοηθήσουν στις έρευνες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqngm0ga1wpd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ