Ελλαδα

Μαχαιρωμένη σε γκρεμό βρέθηκε η 28χρονη επικεφαλής του Καρναβαλιού στον Έβρο

Τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροτομή

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έβρος: Βρέθηκε μαχαιρωμένη σε χαράδρα η επικεφαλής του καρναβαλιού
Φωτογραφία αρχείου © Eurokinissi/ Βασίλης Παπαδόπουλος

Έβρος: Βρέθηκε μαχαιρωμένη σε γκραμό η επικεφαλής του καρναβαλιού - Είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή

Tραύμα από μαχαίρι στην καρδιά φέρει η 28χρονη κοπέλα που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα σε χαράδρα στο Τυχερό του Έβρου. Πρόκειται για την επικεφαλής του καρναβαλιού της περιοχής, η οποία είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Κυριακής.

Ο θείος της, μαζί με άλλους συγγενείς ξεκίνησαν νωρίς το πρωί να την αναζητούν και εντόπισαν την μηχανή της και την σορό της σε μια χαράδρα βάθους 25-30 μέτρων κοντά στον οικισμό της Λευκίμμης.

Αστυνομικοί και ιατροδικαστής έφτασαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι η κοπέλα έφερε ίχνη από μαχαιριές στα χέρια και την καρδιά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα του Τυχερού.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή προκειμένου ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης να διαπιστώσει τι τελικά οδήγησε στον θάνατο την 28χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, σε μια πρώτη εκτίμηση της σορού, διαπίστωσε κάποια τραύματα τα οποία πρέπει να εξεταστούν μικροσκοπικά, πως δηλαδή προήλθαν, αφού δεν συνάδουν με την πτώση με μηχανή σε χαράδρα. Το σώμα της κοπέλας φέρει κάποια χτυπήματα από πτώση, που όμως δεν είναι συμβατά με πτώση από τέτοιο ύψος.

Η εικόνα που έδωσε ο ιατροδικαστής κ. Παυλίδης στους αστυνομικούς δεν είναι πλήρης και αφού ολοκληρωθεί η εξέταση της σορού τότε θα εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Υπάρχουν όμως σημεία που δείχνουν τραύματα σε δύο διαφορετικούς χρόνους, φέρεται να τους ανέφερε ο ιατροδικαστής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ