Ελλαδα

Η ΕΛ.ΑΣ. ένα βήμα πριν τη σύλληψη πέντε ατόμων για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό

Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 53χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό
Ο 53χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό (Φωτογραφία αρχείου) © Facebook

Κολωνός: Πληροφορίες για πέντε ακόμη συλλήψεις για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονης στον Κολωνό.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα που έχουν στην κατοχή τους, προκειμένου να εντοπίσουν κα άλλα άτομα που πιθανόν εμπλέκονται στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 53χρονος, που διατηρεί κατάστημα στην Αθήνα, βίαζε το κοριτσάκι από τον περασμένο Απρίλιο υπό την απειλή όπλου και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Του καταλογίζεται επίσης πως μέσω αναρτήσεων των επίμαχων βίντεο εντόπιζε «πελάτες» για το παιδί.

Σύμφωνα με το MEGA, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ έχει περάσει σε επόμενη φάση, με τις αρχές να βρίσκονται μια ανάσα από τη σύλληψη πέντε ατόμων που είχαν βιάσει το 12χρονο παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, από την επεξεργασία που έχει γίνει στο κινητό τηλέφωνο του 53χρονου συλληφθέντος και του 12χρονου παιδιού έχουν εντοπιστεί κάποια ίχνη αυτών των πέντε ανδρών, στην ταυτοποίηση των οποίων βρίσκεται πολύ κοντά η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει το MEGA, είναι ξεκάθαρο πως τα συγκεκριμένα άτομα έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο παιδί, το οποίο εντόπισαν μέσω του διαδικτύου από το προφίλ που είχε σχηματίσει και χειριζόταν ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Νωρίτερα ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για σεξουαλική βία στην υπόθεση βιασμού της ανήλικης. Η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως «πελάτης» του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις Αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ