- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας του κακοποιημένου βρέφους στην Κυπαρισσία
Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το ηλικίας τεσσάρων μηνών παιδί
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος πατέρας του κακοποιημένου βρέφους, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 20χρονος πατέρας που κατηγορείται για κακοποίηση τεσσάρων μηνών βρέφους στη Μεσσηνία.
Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του gargalianoionline, ενώ το βρέφος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Αγία Σοφία».
Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον 20χρονο είναι να καταβάλει χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα και τέλος να παραμείνει μακριά από το παιδί έως και την δίκη.
Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, όταν οι γονείς μετέφεραν το παιδί από χωριό του δήμου Τριφυλίας, στο οποίο διαμένουν, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς είχε σπασμούς, και από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να διασωληνωθεί και να φύγει άμεσα για νοσοκομείο της Αττικής, όπως και έγινε.
Οι εξετάσεις και η αξονική τομογραφία έδειξαν ότι το μωράκι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.
Παράλληλα, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές καθώς διαπιστώθηκε πως το παιδί έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του.
Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ σε βάρος της μητέρας για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων καθώς σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκε ένα όπλο και μικροποσότητα χασίς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.