- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - 15χρονη θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα της
Οι γείτονες ειδοποίησαν τις Αρχές
Ακόμα μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά, όπου μία 15χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατέρα της.
Το φως της δημοσιότητας είδε ακόμα μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στα Χανιά. Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, κάτοικοι περιοχής των Χανίων, τηλεφώνησαν στις Αρχές καταγγέλοντας τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονης από τον πατέρα του.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τα πρώτα ρεπορτάζ, ο πατέρας του θύματος, την υποχρέωσε να καθίσει σε μια καρέκλα και στη συνέχεια του κατάφερε χτυπήματα με ένα ξύλο. Στην προσπάθεια δύο ανθρώπων να τον εμποδίσουν, ο μαινόμενος πατέρας δεν δίστασε να τους επιτεθεί και να διαφύγει με τη μηχανή του.
Στη συνέχεια, η 15χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας της πολύ συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας -ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα 4 χρόνων– με την μητέρα να παρακολουθεί αμέτοχη και να αρνείται ότι υπάρχει πρόβλημα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η κακοποιητική συμπεριφορά έχει καταγγελθεί ξανά στο παρελθόν από γείτονες, χωρίς όμως κανείς από την οικογένεια να τις επιβεβαιώνει. Τελικά, μετά από κάποια ώρα εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, συνελήφθη και κρατείται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς γιορτάζεται από τη Σέριφο ως τα Μέγαρα
Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει
Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρένα, Προαστιακός - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Tι είπε για την πολεοδομική επέκταση σε προστατευόμενες περιοχές
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Τι αναφέρει στην ανάρτηση για την πρόγνωση των επόμενων ημερών ο Θοδωρής Κολυδάς
Η λειτουργία του διακόπηκε τον Ιανουάριο, με την ίδια να χαρακτηρίζει τότε την απόφαση «πολύ δύσκολη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.