Ελλαδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αναγνώρισε και νέο πρόσωπο η 24χρονη

Έφυγε από το σπίτι της γιατί δέχεται απειλές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αναγνώρισε και νέο πρόσωπο η 24χρονη
ΑΡΧΕΙΟ © Eric Ward/Unsplash

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αναγνώρισε και νέο πρόσωπο η 24χρονη και τον κατονόμασε στην ανακρίτρια.

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να αναγνωρίζει δεύτερο πρόσωπο από τους εμπλεκόμενους.

Ειδικότερα, η 24χρονη στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο, ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι αλλά πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη

Σημειώνται ότι σύμφωνα με το MEGA, η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο εργοδότης της 24χρονης.

«Δεν είναι μόνη της. Καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της», συμπλήρωσε ο ίδιος άνδρας.

Στο μεταξύ όπως είχε δηλώσει και ο δικηγόρος της Αθανάσιος Ζιωγας, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο 24χρονη να «ναρκώθηκε» μέσω ειδικού χαπιού και όπως κατάθεσε η ίδια ξύπνησε το πρωι σχεδόν γυμνή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με διάφορα περίεργα αντικείμενα δίπλα της και τότε αντιλήφθηκε το τι έχει συμβεί.

 

 

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της υπόθεσης

Η 24χρονη περιέγραψε με ακρίβεια τα δραματικά γεγονότα. «Στις 04:00 το πρωί φεύγοντας όλες μαζί από το ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητό μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο», ανέφερε η 24χρονη, σχετικά με τη μοιραία εκείνη νύχτα.

«Καθώς αποφάσισαν να φύγουν, δέχτηκε τηλεφώνημα από αυτόν που την κάλεσε στο πάρτι και της λέει γύρισε πίσω, θα σε βοηθήσω. Ένιωσε ασφάλεια καθώς το σπίτι της ήταν μακριά, στην άλλη άκρη της Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας.

«Ανεβαίνοντας στο δωμάτιό μου συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι. Αυτοί, επειδή ήμουν σε άσχημη κατάσταση, με κάλεσαν στο δωμάτιό τους, λέγοντας ότι είναι καλύτερο. Από τότε δεν θυμάμαι τίποτα», είπε στην κατάθεσή της η κοπέλα.

«Ξύπνησα το πρωί λίγο πριν τις 11:00, και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα. Είχε πεταμένα ανδρικά ρούχα και μια βαλίτσα, ενώ πάνω στο τραπέζι είδα ένα χάπι ανδρικής διέγερσης. Το φόρεμά μου ήταν σηκωμένο και δεν φορούσα εσώρουχο. Αμέσως πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανα την καταγγελία», κατέθεσε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ