Ελλαδα

Γεωργία Μπίκα: Θέλω μόνο να βρω το δίκιο μου

Νέα κατάθεση για την 24χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργία Μπίκα
Γεωργία Μπίκα © EUROKINNISSI/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στο τμήμα η Γεωργία Μπίκα για νέα κατάθεση: «Θέλω μόνο να βρω το δίκιο μου».

Στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτή την ώρα η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

«Eυχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου», ανέφερε η Γεωργία Μπίκα φτάνοντας στο τμήμα.

Στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου βρίσκεται η 24χρονη Γεωργία για να καταθέσει για τον δικηγόρο, Θεόφιλο Αλεξόπουλο, που όπως υποστηρίζει της επιτέθηκε φραστικά, με στόχο να την κάνει να σιωπήσει κατά την κατάθεσή της για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

ThessToday.gr: Στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου η 24χρονη Γεωργία

Σημειώνεται ότι στη λίστα των σημερινών καταθέσεων έχουν προστεθεί και άλλα δύο πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 24χρονης, δηλαδή ο εργοδότης της, αλλά και ένα φιλικό πρόσωπο του τελευταίου, καθώς οι δύο άνδρες κλήθηκαν από τη Γεωργία το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από το χώρο.

Βιασμός 24χρονης: Καταθέτουν ως ύποπτοι οι τέσσερις εμπλεκόμενοι

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις νεαροί της παρέας της Αθήνας, που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, καλούνται για κατάθεση στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Τα δυο αδέλφια, Β.Λ. και Ε.Λ., ο Κ.Π. και ο Β.Τ. που εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα θα κληθούν να δώσουν εκ νέου κατάθεση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης στις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, την παρέσυραν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου και την κακοποίησαν παρά την θέλησή της.

Η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης καλεί τους τέσσερις εμπλεκόμενους μετά τις αναφορές για κυκλώματα μαστροπείας που απλώνουν τα «πλοκάμια» τους ως και την Κύπρο. Ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει κληθεί να ενισχύσει νομικά την πλευρά της 24χρονης, έκανε λόγο για «διεθνές κύκλωμα», όπως προκύπτει από τη σχετική έρευνα που γίνεται στην Κύπρο. «Υπήρχαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο» ενημέρωσε ο δικηγόρος.

«Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνούς» σημείωσε και ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να βιαστούν. 

«Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις» συνέχισε, ενώ επεσήμανε πως πρόκειται για κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών».

Για την αργοπορία των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων είπε: «Απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές μετά από 20 μέρες» είπε και διέψευσε τις πληροφορίες περί αποστολής τους σε εργαστήριο της Ελβετίας.

«Είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να στείλει εξετάσεις στην Ελβετία;» διερωτήθηκε, ενώ σε ερώτηση εάν εννοεί ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την καθυστέρηση, τόνισε πως δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο.

Ερωτηθείς για την έρευνα σε κάποιο γραφείο στην πόλη, δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση, αλλά είπε: «Ξέρω ότι υπάρχουν διάφοροι ‘ψαράδες’ που ‘ψαρεύουν’ κοριτσάκια, τα οδηγούν εκεί πού πρέπει. Τσάμπα ποτά, μεγάλη ζωή. Μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία».

Σε άλλες δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο κ. Διαλυνάς μίλησε για τον τρόπο που δρουν τα πολύ οργανωμένα κυκλώματα μαστροπείας.

«Η νύχτα έχει αλλάξει. Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε τέτοια κυκλώματα συγκεντρώνονται σε ξενοδοχεία, βίλες και προσελκύουν νέα κορίτσια και τα εντυπωσιάζουν με το πρόσχημα της καλής, πλούσιας και ωραίας ζωής. Έτσι αρχίζει και παρεισφρέει ο κυρίαρχος παράγοντας στα πάρτι αυτά, η κοκαΐνη. Με το που καθίστανται εξαρτημένες οι κοπέλες από την κοκαΐνη, αρχίζει η δεύτερη φάση «λειτουργίας» του κυκλώματος, δηλαδή η φάση της μαστροπείας».

Σημειώνεται πως διερευνώνται και στην Κύπρο καταγγελίες που αφορούν το εν λόγω κύκλωμα. Το παραπάνω επιβεβαίωσε η υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Στέφη Δράκου, λέγοντας πως ο Αρχηγός της Αστυνομίας σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα εργάζονται ήδη προς την κατεύθυνση της διερεύνησης των καταγγελιών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ