Ελλαδα

Η ερωμένη ομολόγησε τη δολοφονία 30χρονου στην Κάρπαθο

Η 31χρονη τον χτύπησε με σπασμένο ποτήρι στο θώρακα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61681-123658.jpg

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η δολοφονία του 30χρονου οπλίτη στην Κάρπαθο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δράστιδα είναι 31χρονη Ελληνίδα, η οποία ομολόγησε με λεπτομέρειες την πράξη της και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Επίσης, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και ειδικότερα για υπόθαλψη εγκληματία συνελήφθησαν η 50χρονη μητέρα της και ένας 42χρονος ημεδαπός, οι οποίοι βοήθησαν τη δράστιδα να αποκρύψει πειστήρια και να αλλοιώσει τη «σκηνή» του εγκλήματος.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, η 31χρονη χρησιμοποιώντας σπασμένο γυάλινο ποτήρι τραυμάτισε θανάσιμα τον 30χρονο στη θωρακική χώρα, μέσα στην κουζίνα του διαμερίσματος, όπου διέμεναν.

Στη συνέχεια η δράστιδα, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών, άλλαξε τα ρούχα της, αφαίρεσε τη μπλούζα που φορούσε ο θανών και επιχείρησε να καθαρίσει ίχνη αίματος στο χώρο, με τη συνδρομή της μητέρας της και του 42χρονου, που εκλήθησαν τηλεφωνικά από την ίδια και μετέβησαν στο διαμέρισμα.

Επιπλέον κατασχέθηκε το σπασμένο γυάλινο ποτήρι, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς μέσα σε πλαστική σακούλα σε κάδο απορριμμάτων, πλησίον του διαμερίσματος, όπου το είχε ρίξει ο 42χρονος.

Στη φωτογραφία το ποτήρι με το οποίο η 31χρονη δολοφόνησε τον 30χρονο οπλίτη

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ