- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρώτο βράδυ του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του στη φυλακή
Μόνος στο κελί του ο πρώην υπουργός Άμυνας
Την πρώτη νύχτα τους στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι και πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης την πύλη των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.
Μπορεί ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας να οδηγήθηκε στην πτέρυγα όπου κρατούνται τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, αλλά θα είναι μόνος του σε κελί, ενώ όπως μετέδωσε η ΕΡΤ θα προαυλίζεται επίσης μόνος του. Από την άλλη η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, μεταφέρθηκε στο τμήμα Γυναικών και στο κελί δεν θα είναι μόνη της, αλλά με άλλες 9 γυναίκες, ωστόσο την Πέμπτη θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να μεταφερθεί σε κελί με μικρότερο αριθμό κρατουμένων.
Το καθημερινό πρόγραμμα παραμονής του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή περιλαμβάνει, σύμφωνα με το protothema.gr , προαυλισμό από τις 8 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στη συνέχεια θα επιστρέφει το κελί του για την καθιερωμένη καταμέτρηση και στη συνέχεια θα ακολουθεί ο απογευματινός προαυλισμός.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τη Σταυρούλα Κουράκου επισκέφθηκε στενή της φίλη, προκειμένου να της παραδώσει προσωπικά της αντικείμενα, ωστόσο δεν έχουν εμφανιστεί ούτε οι δικηγόροι του ζεύγους, ούτε κάποιος άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Το πρώτο δείπνο του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή περιελάμβανε ζυμαρικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Χωράφα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποια είναι τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο από τις υψηλές θερμοκρασίες
Όλα τα σημεία που θα είναι ανοιχτά για τους πολίτες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από 1 έως 8 Νοεμβρίου 2026 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
Εύκολα και γρήγορα με δύο κινήσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά όλες οι περιοχές της χώρας
Τον Φεβρουάριο του 2026 έφτασε στον 42ο όροφο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο να καλείται να αποφασίσει για την αναβολή της δίκης λόγω της παράλληλης δικογραφίας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη σύμβαση 717
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.