Ελλαδα

ΘΕΣστραγγιστό στα ΑΤΜ του ΘΕΣγάλα (video)

Στην Αθήνα σε δύο μήνες η κατανάλωση γάλακτος ξεπέρασε τους 700 τόνους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130950-296987.jpg

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα που έφερε τα ATM γάλακτος στην Λάρισα, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα μπαίνει δυναμικά στην αγορά του γιαουρτιού. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι θα παράγει στραγγιστό γιαούρτι, το οποίο διατίθεται επίσης από τους αυτόματους πωλητές γάλακτος.

Εξάλλου, ο συνεταιρισμός επεκτείνει το δίκτυό του στην Αθήνα με σταδιακή λειτουργία 10 νέων σημείων πώλησης στον Πειραιά, την Κυψέλη, τη Νέα Ιωνία, το Νέο Ηράκλειο, την Καλλιθέα, το Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή, την Ηλιούπολη, τον Άγιο Δημήτριο και την Παλιά Κοκκινιά.

Όπως ανακοίνωσε, τους δύο πρώτους μήνες μετά την εγκατάσταση των ΑΤΜ φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων στην Αθήνα, η συνολική κατανάλωση ξεπέρασε τους 700 τόνους.

Επίσης, υπολογίζεται ότι με την επέκταση του δικτύου των «ΑΤΜ» μόνο στην Αθήνα θα καταναλώνονται καθημερινά πάνω από 20.000 μπουκάλια φρέσκου γάλακτος ΘΕΣγάλα. Μόλις λειτουργήσουν τα 10 νέα σημεία πώλησης το διευρυμένο δίκτυο του ΘΕΣγάλα, θα αριθμεί 53 καταστήματα, στις τρείς πόλεις: 20 ΑΤΜ στην Αθήνα, 16 στη Λάρισα και 17 στη Θεσσαλονίκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ