- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μέγκαν Μαρκλ: Μείνε μακριά από τα παιδιά μου – Η σοκαριστική επιστολή προς τον πατέρα της
Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει τερματίσει δια παντός τη σχέση της με τον Τόμας Μαρκλ
Η Μέγκαν Μαρκλ, όταν όλοι απορούσαν για το πόσο άκαρδη είναι απέναντι στον πατέρα της, φαίνεται τελικά να είχε κάνει το σωστό
Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως έριξε οριστικά τίτλους τέλους στη σχέση της με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, μέσω μιας επιστολής που του απέστειλε τον Δεκέμβριο του 2025. Η Δούκισσα του Σάσεξ, σε μια κίνηση που αποτυπώνει το βάθος της μεταξύ τους ρήξης, φέρεται να του ξεκαθάρισε ότι δεν θα γνωρίσει ποτέ τα εγγόνια του, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, ενώ παράλληλα του γνωστοποίησε ότι επρόκειτο για την τελευταία επικοινωνία τους.
Η αποκάλυψη της επιστολής της Μαρκλ προς τον πατέρα της γίνεται σε μια περίοδο κατά την οποία εκείνος βρίσκεται στο επίκεντρο σοβαρών καταγγελιών για παιδική πορνογραφία οι οποίες ερευνώνται από τις αρχές των Φιλιππίνων και το FBI.
Η επιστολή που παραδόθηκε στο νοσοκομειακό κρεβάτι
Στην επιστολή, η Δούκισσα φέρεται να αναφερόταν σε πληροφορίες και καταγγελίες για τις οποίες είχε ήδη ενημερωθεί, κάνοντας σαφές ότι αυτές επηρέασαν καθοριστικά τη στάση της απέναντι στον πατέρα της. Όλα αυτά, τη στιγμή που τα Μέσα βοούσαν για τον σοβαρότατο τραυματισμό του πατέρα της και για το πόσο άκαρδα είχε συμπεριφερθεί εκείνη, που, δεν είχε καλέσει στο τηλέφωνο ούτε για τυπικά.
Οι καταγγελίες και η επίσημη έρευνα
Η υπόθεση συνδέεται με ισχυρισμούς του ετεροθαλή αδελφού της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ, ο οποίος υποστήριξε ότι ανακάλυψε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ανάμεσα σε προσωπικά αντικείμενα που αποδίδονται στον πατέρα του. Σε ένορκη κατάθεσή του προς τις αρχές του Σεμπού, στις 22 Οκτωβρίου 2026, φέρεται να υποστήριξε ότι βρήκε το υλικό κατά τη διάρκεια τακτοποίησης αποθηκευμένων αντικειμένων και ενημέρωσε σχετικά τόσο τις τοπικές αρχές όσο και το FBI.
Από την πλευρά του, ο Τόμας Μαρκλ έχει απορρίψει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους «άρρωστα ψέματα» και αρνούμενος ότι είχε ποτέ στην κατοχή του τέτοιο υλικό. Παρά τις διαψεύσεις του, οι αρχές των Φιλιππίνων έχουν προχωρήσει στη σύσταση ειδικής ομάδας διερεύνησης, ενώ το FBI έχει δηλώσει ότι είναι ενήμερο για την υπόθεση και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές όπου αυτό απαιτείται.
«Ήταν για να προστατεύσω τα παιδιά μου», λέει η Μαρκλ και τώρα την καταλαβαίνουν όλοι.
Στις 23 Οκτωβρίου 2026, η Μέγκαν Μαρκλ προχώρησε σε δημόσια δήλωση, αποκαλύπτοντας ότι είχε ενημερωθεί για σχετικές καταγγελίες ήδη από το 2018, όταν της κοινοποιήθηκε επιστολή που είχε αποσταλεί στη Scotland Yard και περιλάμβανε, όπως είπε, «ανησυχητικούς» ισχυρισμούς για τον πατέρα της.
«Ελπίζω ότι τώρα μπορεί να γίνει κατανοητό ότι, παρά τη διαστρέβλωση ορισμένων μέσων ενημέρωσης όλα αυτά τα χρόνια, οποιαδήποτε απόσταση από τον πατέρα μου και η επιλογή μου να μην του επιτρέψω να έχει επαφή με τα παιδιά μας, ήταν για έναν λόγο: για να τα προστατεύσω. Εμπιστεύτηκα ότι οι αρχές έκαναν το ίδιο για άλλες οικογένειες. Αν και το εύρος αυτών που έχουν πλέον αποκαλυφθεί είναι πιο αποκρουστικό απ’ ό,τι θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί, η ειλικρινής μου ελπίδα είναι ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί πλήρως και ότι η προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια και η προστασία των αθώων παιδιών», κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αποτύπωμα εντοπίστηκε πάνω σε ένα τούβλο, το οποίο είχε κατασκευαστεί από λάσπη και άχυρο
Το προηγούμενο της 6ης Ιανουαρίου και οι χάρες του Μπάιντεν
Ξεκίνησε το 1998 από το νοτιότερο άκρο της Νότιας Αμερικής - Οι δύο κανόνες που έθεσε
Η προειδοποίηση για έναν «σύντομο και οριστικό» Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο
«Υπαρκτός ο αντίκτυπος», δηλώνει ο επίτροπος Κριστόφ Χάνσεν
Οι Ρεπουμπλικανοί διαθέτουν σήμερα οριακή πλειοψηφία και στα δύο σώματα του Κογκρέσου
Μια ανάρτηση πιλότου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε σύγχυση
Από τα έξυπνα ψυγεία και τις κάμερες ασφαλείας μέχρι τα αυτοκίνητα και τα συστήματα θέρμανσης,
Απογειώθηκε μαχητικό Gripen
Στηρίζει υποψηφίους των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές και επιχειρεί να επανακτήσει πολιτικό έδαφος
Νέα εισαγγελική έρευνα για τη δολοφονία του ποιητή, συγγραφέα και σκηνοθέτη που δολοφονήθηκε στην Όστια, την 1η Νοεμβρίου του 1975
Τι αναφέρει νέα δημοσκόπηση των New York Times – Κλειδί οι αναποφάσιστοι
Παραβιάστηκε η εφαρμογή έκτακτης ανάγκης - Συνεχίζονται οι ρωσικές επιθέσεις στη Χερσώνα
Η ανήλικη γέννησε στο σπίτι της οικογένειας χωρίς να λάβει ιατρική φροντίδα
Έως και 10 δισ. ευρώ ετησίως στα δημόσια ταμεία - Αντιδράσεις από τους χρήστες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάνει λόγο για στημένες δημοσκοπήσεις που δείχνουν το προβάδισμα των Δημοκρατικών για τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Οι Δημοκρατικοί αναζητούν τέσσερις έδρες για την πλειοψηφία - Όλη η εικόνα ανά πολιτεία
Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει τερματίσει δια παντός τη σχέση της με τον Τόμας Μαρκλ
Παρόμοια περιστατικά είχαν σημειωθεί και τον περασμένο μήνα στη Γαλλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.