- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ιταλία: Οι νεοναζί που συνελήφθησαν στη Μπολόνια σχεδίαζαν βίαιες επιθέσεις
Είχαν επικοινωνία μέσω Telegram - Έφοδοι των αρχών και σε άλλες ιταλικές πόλεις
Ιταλία: Επαφές μέσω Telegram είχαν τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Μεραρχία των Λυκανθρώπων που συνελήφθησαν στη Μπολόνια - Σχεδίαζαν βίαιες επιθέσεις.
Οι δώδεκα συλληφθέντες νεοναζί στη Μπολόνια, μέλη της οργάνωσης Werewolf Division (Μεραρχία των Λυκανθρώπων), είχαν συνεχείς επαφές και στο διαδίκτυο μέσω του καναλιού Telegram, όπως έγινε γνωστό από την ιταλική δικαιοσύνη.
Το όνομα της οργάνωσης των νεοναζί ήταν ακριβώς ίδιο με εκείνο των ναζιστικών μεραρχιών που μάχονταν και πραγματοποιούσαν σαμποτάζ σε βάρος των συμμαχικών δυνάμεων κατά τους τελευταίους μήνες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Όπως υπογράμμισαν οι υπεύθυνοι των ερευνών, τα μέλη της οργάνωσης, τα οποία ζουν κυρίως στην Μπολόνια, βρίσκονταν ήδη σε «ενεργή, επιχειρησιακή φάση» και ήταν σε θέση να οργανώσουν βίαιες επιθέσεις ως «μοναχικοί λύκοι», αλλά και με την τεχνική που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές.
Ιταλία: Κατηγορίες σε βάρος 25 ατόμων για νεοναζιστική δράση
Την ώρα αυτή, με εντολή της ιταλικής Εθνικής Εισαγγελίας κατά της Μαφίας και της Τρομοκρατίας, πραγματοποιούνται έφοδοι στο Μιλάνο, στην Μπολόνια, στο Μπάρι και στην Ρώμη, στο Παλέρμο της Σικελίας και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Αρνητές του Ολοκαυτώματος - Στόχος η ανατροπή του πολιτεύματος
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι συλληφθέντες αρνούνταν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και στα σχέδιά τους συμπεριλαμβανόταν η βίαιη ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος και των θεσμών του, με στόχο την δημιουργία ενός «αυταρχικού κράτους» το οποίο, στα σχέδιά τους, θα έπρεπε να βασίζεται στην υπεροχή της «Αρίας φυλής».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Xρησιμοποιήθηκαν σχεδόν 49.000 μυρμήγκια σε πιάτα μέσα σε τέσσερα χρόνια - Κινδυνέυει με φυλάκιση
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τη Σελήνη έως τα εμβόλια: Πώς η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η ανάγκη του ανήκειν διαμορφώνουν πεποιθήσεις
Η σατιρική αποδόμηση της εξουσίας, ο λαϊκισμός και οι λόγοι πίσω από τη διαρκή απήχηση του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του
Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να ανεβαίνει
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.