- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Qatargate: Στις 9 Φεβρουαρίου «κληρώνει» για τη λογίστρια του Παντσέρι
Οι ιταλικές αρχές αποφασίζουν για την έκδοση (ή μη) στο Βέλγιο
Qatargate - Η απόφαση για τη λογίστρια του Παντσέρι και την έκδοσή της στο Βέλγιο θα ληφθεί στις 9 Φεβρουαρίου
Για την υπόθεση Qatargate το Εφετείο του Μιλάνου ανέβαλε σήμερα Τρίτη (31/1) την απόφασή του σχετικά με την έκδοση ή μη της λογίστριας του Αντόνιο Παντσέρι στο Βέλγιο. Η απόφαση θα ληφθεί στις 9 Φεβρουαρίου.
Η φοροτεχνικός Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι, σύμφωνα με τους εισαγγελείς των Βρυξελλών, φέρεται να πήρε μέρος στο ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος από το Κατάρ σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή.
Το Εφετείο του Μιλάνου ζήτησε επιπλέον στοιχεία από το Βέλγιο σχετικά με τη δράση της Μπελίνι, η οποία βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό στην Ιταλία.
«Η πελάτισσά μας είναι αθώα και θα πρέπει να μας δοθεί ο αναγκαίος χρόνος για να το αποδείξουμε» ισχυρίστηκαν οι συνήγοροι υπεράσπισής της.
Ελεύθερες η κόρη και η σύζυγος του Παντσέρι
Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι αφέθηκαν ελεύθερες η κόρη και η σύζυγος του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι.
Η απόφαση του εισαγγελέα ελήφθη μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον Παντσέρι στο πλαίσιο του «μνημονίου συνεργασίας και μεταμέλειας» του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Αντόνιο Παντσέρι αποκάλυψε στις ανακρίσεις επαρκή στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση του Qatargate.
Ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής είχε δεσμευτεί να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τις οικονομικές συναλλαγές, αλλά και τα ονόματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που δωροδοκήθηκαν με «πετροδόλαρα» από το Κατάρ.
Σημειώνεται ότι σε δημοσίευμα των Financial Times για το Qatargate επισημαίνεται ότι «η Εύα Καϊλή ήταν "inside woman" του Παντσέρι» και «ζούσε σαν σταρ του σινεμά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη συνέχεια προσπάθησε να εισπράξει ο ίδιος το τζακ ποτ,
Ο σημερινός πρόεδρος απέσυρε μονομερώς τις ΗΠΑ από τη συμφωνία το 2018
Η ηθοποιός εξακολουθεί να διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει αποζημιώσεις
Kαθυστέρηση και αλλαγή σχεδίων της τελευταίας στιγμής
Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται ο 41χρονος Ζερόμ Μπαρελά, πατέρας φίλης της
Kαθώς ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έχει επιτευχθεί μια ακόμα συμφωνία
Εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής
Η αξία του ομίλου αποτιμάται πλέον στα 1,765 τρισεκατομμύρια δολάρια
Το νέο πακέτο περιλαμβάνει 72 έγγραφα
Δεν είναι φυσικά η μόνη καλλιτέχνιδα που έχει εκφράσει ενόχληση
Θα μπορεί να αποφυλακιστεί το 2044
Η υπόθεση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και στο διαδίκτυο
Λίγους μήνες μετά τη δημόσια συγγνώμη του για τοξικές συμπεριφορές
Τα brands που ξεχωρίζουν, τολμούν, αλλάζουν προϊόν, πολιτική, πλατφόρμα ή συμπεριφορά
Αβεβαιότητα και γεωπολιτικές εξελίξεις οδηγούν χιλιάδες εκατομμυριούχους σε αναζήτηση νέων χωρών διαμονής
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράςτοποθετείται δημόσια
Το πιο αμφιλεγόμενο σημείο της πρότασης αφορά τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση
Το υπερθέαμα 60 εκατ. δολαρίων προκαλεί πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις
Τέλος εποχής από το 2027 λόγω κατακόρυφης αύξησης των ατυχημάτων
Οι όροι του Μνημονίου και οι «κόκκινες γραμμές»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.