- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εμπορικά κέντρα στην Κίνα κλείνουν νωρίτερα λόγω καύσωνα
Στόχος η εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος
Στην Κίνα εμπορικά κέντρα στην πόλη Τσονγκτσίνγκ κλείνουν νωρίτερα λόγω καύσωνα. Οι αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας και η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.
Η πόλη Τσονγκτσίνγκ στην Κίνα μειώνει το ωράριο λειτουργίας σε εμπορικά κέντρα από σήμερα, εξαιτίας μιας «επείγουσας» κατάστασης που σχετίζεται με την παραγωγή της ενέργειας και προκλήθηκε από το πρόσφατο κύμα των υψηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με μία κυβερνητική ανακοίνωση με ημερομηνία 21η Αυγούστου.
Η εφαρμογή των μέτρων σημαίνει ότι δεκάδες εμπορικά κέντρα στα προάστια της πόλης που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Κίνας, πρέπει να αναπροσαρμόσουν τα ωράρια λειτουργίας τους από τις 16:00 ως τις 21:00 (τοπική ώρα) για «να διασφαλιστεί η ασφαλής και ομαλή παραγωγή ενέργειας, αλλά και να καλυφθούν οι ενεργειακές ανάγκες του πληθυσμού», όπως ανακοίνωσε η αρμόδια Επιτροπή για την Οικονομία και τις Πληροφορίες στην Τσονγκτσίνγκ.
Τα μέτρα θα εφαρμοστούν μέχρι την έκδοση νέας ανακοίνωσης από τις αρχές, επί τη βάσει των θερμοκρασιακών συνθηκών, την κατάσταση της παραγωγής ενέργειας, αλλά και τη ζήτηση, σύμφωνα με την ίδια κυβερνητική ανακοίνωση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα περιοχές στην Κίνα δοκιμάζονται από τον καύσωνα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MKO που προωθούν τα πολιτικά και θρησκευτικά σχέδια του Τούρκου προέδρου χρηματοδοτούνται από τις Βρυξέλλες
Η 54χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη διακεκριμένη πυροσβέστη - Είχε ήδη εκτίσει ποινή για το ίδιο έγκλημα
Συντονισμένο δίκτυο παραπληροφόρησης με πάνω από 500.000 προβολές μετά τη μαζική είσοδο μεταναστών
Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε τίποτα, παρά μόνο όταν του έδειξαν το βίντεο
Ελπίδες ότι ο νόμος θα φέρει πιο κοντά το τέλος του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
Αστυνομία και εισαγγελικές αρχές παραδέχτηκαν ότι διέπραξαν μια σειρά λαθών
Οι Ισπανοί πολίτες δεν νιώθουν ασφαλείς και το δείχνουν
Νωρίτερα φέτος διεξήχθη στη χώρα ένας πανεθνικός διαγωνισμός μαγειρέματος σκύλου
Μοιάζουν να μην τελειώνουν ποτέ και όταν περπατά, σέρνονται στο έδαφος
Περίπου 80 μετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους κατά την κρίση στη Θέουτα, αναφέρουν οι ισπανικές Αρχές
Το τελεσίγραφο της Ισπανίας
Μέχρι την Κυριακή 9 Αυγούστου
Άλμα στους δείκτες για δημητριακά, ζάχαρη και λάδι - Προειδοποίηση για 50 εκατ. ανθρώπους αντιμέτωπους με την πείνα
Η συμφωνία προβλέπει ότι επίθεση εναντίον μίας από τις τρεις χώρες θα θεωρείται επίθεση εναντίον όλων
Διαβάζοντας σήμερα το «Ένας Μύθος» (1954), ένιωσα ότι διάβαζα τις ειδήσεις του 2026. Και αυτό είναι η πιο θλιβερή επιβεβαίωση της αποτυχίας όλων μας.
Ο ύποπτος φέρεται να περιφερόταν στη γειτονιά κρατώντας μαχαίρι
Ποιος μπορεί να τον διαδεχτεί
Η αφοπλιστική απάντησή της όταν την ενημέρωσαν ότι φαίνονται
Αυστηρά μέτρα από την κυβέρνηση με παρακολούθηση οθονών και φίλτρα στο διαδίκτυο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.