Κοσμος

Στα όπλα η πρώην Μις Ουκρανία Αναστάζια Λένα: Το μήνυμα σε Ρωσία

«Όποιος περάσει τα ουκρανικά σύνορα, θα σκοτωθεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αναστάσια Λένα, πρώην Μις Ουκρανία, πήρε το όπλο της μετά τη ρωσική εισβολή
Η Αναστάσια Λένα, πρώην Μις Ουκρανία, πήρε το όπλο της μετά τη ρωσική εισβολή @anastasiia.lenna/Instagram

Η πρώην Μις Ουκρανία Αναστάσια Λένα στέλνει μήνυμα νίκης στο Instagram για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Τι αναφέρει για τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τη Ρωσία.

Στην Ουκρανία ο πόλεμος μαίνεται. Οι Ουκρανοί αντιστέκονται, με τη Ρωσία να δυσκολεύεται μετά την εισβολή της στη χώρα. Η Αναστάζια Λένα, πρώην Μις Ουκρανία, είναι μία ακόμη διάσημη που πήρε τα όπλα για να αντιμετωπίσει τη Ρωσία.

Εκτός από τα αδέλφια Κλίτσκο και τον τερματοφύλακα της Καρπάτι, η Αναστάζια Λένα, πήρε το όπλο της.

«Όποιος περάσει τα ουκρανικά σύνορα και εισβάλει στην πατρίδα μας θα σκοτωθεί. Ο στρατός μας πολεμά με τέτοιον τρόπο που ακόμη και το ΝΑΤΟ θα ζητούσε άδεια για να μπει στη χώρα», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η ανάρτησή της συνοδεύεται από μια φωτογραφία στην οποία η πρώην Μις Ουκρανία εμφανίζεται να κρατά ένα όπλο με φόντο ένα βομβαρδισμένο κτίριο. Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, η Μις Ουκρανία 2015 εκφράζει τη συμπαράστασή της στον πρόεδρος της Ουκρανίας Βολόντιμιρ Ζελένσκι, επισημαίνοντας: «Είναι ένας πραγματικός και δυνατός ηγέτης».

Μις Ουκρανία 2015: Το post στο Instagram από την Αναστάζια Λένα με τη σημαία της Ουκρανίας

Στο Instagram η πρώην Μις Ουκρανία δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις για τον πόλεμο στη χώρα της και τη ρωσική εισβολή. Σε μία από αυτές έχει post-άρει την ουκρανική σημαία.

Η Αναστάζια Λένα έχει 148.000 followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν ξεσπάσει ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος η Μις Ουκρανία 2015 είχε ανεβάσει φωτογραφίες της από ταξίδια της τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της χώρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ