Κοσμος

Τουρκία: Δικηγόρος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ σε εστιατόριο

11 συλλήψεις για την υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάμερα του εστιατορίου κατέγραψε την εκτέλεση του 42χρονου δικηγόρου στην Τουρκία
Κάμερα του εστιατορίου κατέγραψε την εκτέλεση του 42χρονου δικηγόρου στην Τουρκία © Youtube

Δικηγόρος στην Τουρκία δολοφονείται εν ψυχρώ σε εστιατόριο - Το βίντεο έχει καταγράψει τους δράστες - Η προσπάθειά του να σωθεί

Την εν ψυχρώ εκτέλεση δικηγόρου στην Τουρκία μέσα σε εστιατόριο στις 26 Ιανουαρίου κατέγραψαν οι κάμερες της επιχείρησης και το βίντεο με τις κινήσεις των δραστών και τις τελευταίες στιγμές του 42χρονου, δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες από τουρκικά ΜΜΕ. 

Ο Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ο οποίος είχε διατελέσει και σύμβουλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπεσίκτας, πυροβολήθηκε από δύο άνδρες την ώρα που δειπνούσε σε εστιατόριο ιδιοκτησίας του. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι εκτελεστές του αρχικά τον τραβούν από τα ρούχα προκειμένου να τον βγάλουν από το εστιατόριο. Εκείνος φαίνεται να αντιστέκεται. Πριν φύγουν τον πυροβολούν, με τον ίδιο να καταβάλει προσπάθειες για να σταθεί και πάλι στα πόδια του, όμως έχει ήδη αρχίσει να αιμορραγεί. 

Για την υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου δικηγόρου η αστυνομία προχώρησε σε 11 συλλήψεις. Μάλιστα, ανάμεσα των συλληφθέντων βρίσκονται οι αδελφοί Γιασάκ, οι οποίοι φέρονται ως οι δράστες του εγκλήματος. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni görüntü! İşte dehşet anları!

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ