Κοσμος

Ιντιανάπολις: Οκτώ νεκροί από πυροβολισμούς σε κτήριο της FedEx

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ιντιανάπολη
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ιντιανάπολη © Youtube / FOX NEWS

Ιντιανάπολις: Πυροβολισμοί σε εγκατάσταση της FedEx με οκτώ θύματα - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Οκτώ άτομα σκοτώθηκαν κατά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε εγκατάσταση της Fedex στην Ινδιανάπολη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. 

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Genae Cook, είπε ότι τουλάχιστον τέσσερα άτομα νοσηλεύτηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου με κρίσιμο τραυματισμό. Δύο ακόμη άτομα έλαβαν τις πρώτες βοήθειες σε σκηνή, ενώ κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε κατά το επεισόδιο. Η αστυνομία είχε προηγουμένως πει ότι ο ένοπλος δράστης αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ το περιστατικό έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της FedEx στην περιοχή και στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και πρώτες βοήθειες. Μάρτυρας, ο οποίος είπε ότι εργάζεται στην εγκατάσταση, δήλωσε ότι είδε έναν άνδρα με όπλο, αφού άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς.

Η εγκατάσταση της FedEx Indianapolis απασχολεί περισσότερα από 4.500 εργαζομένους. Ο Τζέρεμι Μίλερ είχε τελειώσει τη βάρδιά του, όταν ένας συνεργάτης του, ο Τίμοθι Μποϊλάτ, του είπε ότι άκουσε πυροβολισμούς. «Αυτό με έκανε να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω από την πόρτα της εισόδου, όπου είδα έναν άνδρα με ένα αυτόματο τουφέκι, να πυροβολεί στον εξωτερικό χώρο», δήλωσε ο Μίλερ.


 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ