Κοσμος

«Καψόνια» σε σούπερ μάρκετ

Κατά την εκπαίδευση υπαλλήλων στη Γερμανία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49809-102146.jpg

Έρευνες με την κατηγορία της σωματικής βλάβης και της στέρησης της ελευθερίας διέταξαν οι δικαστικές Αρχές της Γερμανίας, ύστερα από καταγγελίες εκπαιδευόμενων υπαλλήλων σε κατάστημα της μεγάλης εταιρείας Aldi, στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, ότι υποβάλλονταν σε «καψόνια». Τις καταγγελίες μάλιστα επιβεβαίωσε ως αληθείς και εκπρόσωπος του Γερμανικού ομίλου εκφράζοντας παράλληλα τον αποτροπιασμό του για τις πράξεις. Κατά τη διάρκεια της «εκπαίδευσης», όπως αναφέρει το περιοδικό «Spiegel», οι μαθητευόμενοι δένονταν σε στύλους με διαφανή μεμβράνη περιτυλίγματος και τους ζωγράφιζαν το πρόσωπο με μαρκαδόρους. Μαθητευόμενος κατήγγειλε επίσης ότι απειλήθηκε πως σε περίπτωση που κάνει κάποιο παράπτωμα θα τον έκλειναν σε κατάψυξη, σε θερμοκρασία -20 βαθμών Κελσίου. Στα «καψόνια» συμμετείχαν και ανώτερα διευθυντικά στελέχη.

Γ.Σ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιράν
Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού στο Ιράν – Είχαν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο άνδρες «γύρισαν σε βίντεο τη σκηνή του θανάτου αστυνομικών και μετέδωσαν τις εικόνες σε τηλεοπτικά δίκτυα»

Άλυτα προβλήματα: Οι μεγαλύτερες επιστημονικές και φιλοσοφικές προκλήσεις
Άλυτα προβλήματα: Οι μεγαλύτερες επιστημονικές και φιλοσοφικές προκλήσεις

Από τη σκοτεινή ύλη και την προέλευση της ζωής έως τη συνείδηση, την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα άλυτα μαθηματικά προβλήματα που εξακολουθούν να αναζητούν απαντήσεις.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY