Κοσμος

Τη βίασε, του έκοψε το πέος με δρεπάνι και το παρέδωσε στην αστυνομία

Εκείνος αυτοκτόνησε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319805-628911.jpg

Μία 32χρονη από την Ινδία έκοψε το πέος του κουνιάδου της. Το πήρε μαζί της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της όπου και το παρέδωσε, ισχυριζόμενη πως εκείνος την είχε προηγουμένως βιάσει.

Μάλιστα, η γυναίκα που ζει στο Sidhi στην κεντρική Ινδία, πήγε στο Τμήμα συνοδευόμενη από τα τρία της παιδιά, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τους «Times of India», προσπάθησαν να του παράσχουν ιατρική βοήθεια, αλλά όταν τον βρήκαν, διαπίστωσαν ότι είχε αυτοκτονήσει. Το πτώμα του βρέθηκε κρεμασμένο σε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι του.

Η 32χρονη όπως γράφει η ινδική εφημερίδα, ζούσε με τα τρία της παιδιά στο οικογενειακό σπίτι του συζύγου της, όπου ζούσε και ο αδελφός του. Ωστόσο, η γυναίκα ήταν μόνη με τα παιδιά και τον αδελφό του συζύγου της επειδή ο άντρας της έπιασε δουλειά σε μια περιοχή η οποία βρίσκεται σε απόσταση άνω των 1.100 χιλιομέτρων από το σπίτι τους.

Όπως είπε η ίδια, χρησιμοποίησε ένα δρεπάνι για να κόψει το πέος του κουνιάδου της, καθώς ήταν ο μόνος τρόπος, όπως ισχυρίστηκε, για να τον σταματήσει από την επίθεσή του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αστυνομικών, της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες απόπειρας φόνου. «Αυτή είναι μια σπάνια υπόθεση που πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς. Θα γίνει περαιτέρω έρευνα» είπε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ