Αθλητισμος

Ιταλός αθλητής σκοτώθηκε με μηχανή - Συγκρούστηκε με κουκουβάγια

Ο Νίκο Ντουό ήταν 24 ετών και έπαιζε πόλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κουκουβάγια (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Σκοτώθηκε ο Nico Duo, Ιταλός αθλητής του πόλο σε τροχαίο - Κουκουβάγια έπεσε στο κράνος του
Κουκουβάγια (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Σκοτώθηκε ο Nico Duo, Ιταλός αθλητής του πόλο σε τροχαίο - Κουκουβάγια έπεσε στο κράνος του © Pixabay

Ιταλός αθλητής του πόλο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν κουκουβάγια έπεσε στο κράνος του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί η μηχανή του.

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε ο Νίκο Ντουό (Nico Duo), Ιταλός αθλητής του πόλο. Ο 24χρονος αθλητής οδηγούσε τη μηχανή του στην κωμόπολη Αριάνο, κοντά στη Βενετία, στο βόρειο τμήμα της χώρας. Ξαφνικά, μια κουκουβάγια έπεσε στο κράνος του. Ο Ιταλός πολίστας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βρέθηκε στην άσφαλτο.

Ο Νico Duo έπαιζε πόλο στην Πάντοβα. Μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Η είδηση προκάλεσε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συμπαίκτες.

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Nico Duo - Ο Ιταλός πολίστας σκοτώθηκε σε τροχαίο

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στον Ιταλό αθλητή του πόλο, συλλυπητήρια μηνύματα εμφανίζονται κάτω από αναρτήσεις του Nico Duο στο Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διασώστες που βρήκαν βαριά τραυματισμένο τον πολίστα, εντόπισαν στο κράνος του φτερά πουλιού.

Λίγα μέτρα από το σημείο όπου έγινε το θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Τρίτης 17 Αυγούστου 2021, βρέθηκε νεκρή και η κουκουβάγια που έπεσε στο κράνος του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ