Μουσικη

Θύμα τροχαίου ο συνιδρυτής των Razastarr, Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

Οδηγός τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών – Θίσβης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής των Razastarr
Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής των Razastarr © Facebook

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Κυριακής στη Θήβα.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του γνωστού hip hop συγκροτήματος, Razastarr είναι ο 46χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών – Θίσβης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ο οδηγός του ΙΧ παρέσυρε τον γνωστό ράπερ και τον άφησε αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Το ΑΤ Θηβών αναζητά τον οδηγό του οχήματος προκειμένου να ξεκινήσει η προανάκριση του συμβάντος.

Ποιοι ήταν οι Razastarr

Οι Razastarr (Νικόλας Καρίμανλης & Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993 στον Βύρωνα της Αθήνας και αποτελούν ένα από τα πλέον ιστορικά hiphop σχήματα στην Ελλάδα και άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της hip hop κουλτούρας στην χώρα μας. Είναι από τους πιο πρωτοπόρους στην Ελλάδα στο θέμα της συγκεκριμένης μουσικής καθώς έχουν κάνει τολμηρές αλλαγές στην μουσική του.

Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί). Μετά από αρκετά χρόνια “μουσικής απόστασης”, τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν από ένα solo album ο καθένας που τιτλοφορούνται “Εν χρόνω” (Νικόλας Καρίμανλης, 2007) και “Από το μηδέν στο είμαι” (Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, 2005).

Τέλος, επέστρεψαν στην δισκογραφία το 2014 με το τρίτο τους άλμπουμ ως Razastarr, το πρώτο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Το αντίο των συνεργατών του

Η αδερφή του, Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, γνωστή ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις διασημότερες Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member τον αποχαιρέτησε μέσω Facebook.



Ακόμα, ο συνεργάτης του Τσιαμπόκαλου στους Razastarr (ιδρύθηκαν το 1993), ο Νικόλας Καρίμανλης, ανάρτησε, σε ένδειξη πένθους, μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ