Tip of the day

Πού θα κάνεις την ανθοδέσμη σου να κρατήσει για πάντα;

Είσαι αισθηματίας και φαίνεσαι

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ALALA jewelry

Στο ALALA jewelry μπορείς να κάνεις τα λουλούδια που κάτι σημαίνουν για σένα μπρελόκ, δίσκο, διακοσμητικό, σταχτοδοχείο, κόσμημα, σελιδοδείκτη, ακόμη και σουβέρ

Το λουλουδάκι που έκοψε από ένα παρτέρι και σου το έδωσε στο πρώτο σας ραντεβού, εκείνο το πολύχρωμο μπουκέτο που πήρες στην κολλητή για τα γενέθλιά της, τα χρυσάνθεμα που χάρισες στον εαυτό σου για να σου φτιάξεις τη διάθεση, (ενισχύοντας μαζί και το κίνημα «i can buy myself flowers»), η αξέχαστη ανθοδέσμη του γάμου σου, όλα εκείνα τα λουλούδια που κάποτε σου έδωσαν μεγάλη χαρά και είναι καταδικασμένα να καταλήξουν στα σκουπίδια. Τα λουλούδια είναι το σύμβολο που εκφράζει και καθρεφτίζει την προσωπικότητα, επισφραγίζει μια τρυφερή και προσωπική στιγμή ωστόσο, όσο ιδιαίτερα και μυρωδάτα κι αν είναι, δεν μπορούν να κρατήσουν για πάντα...

ALALA jewelry

Η Εβίτα Καλπογιαννάκη, ιδιοκτήτρια του ALALA jewelry, μιας βιώσιμης επιχείρησης, σκέφτηκε τη λύση. Σπούδασε στο Τμήμα Φαρμακευτικής, και μέσα στην καραντίνα άρχισε να δουλεύει περισσότερο πάνω στο project που ονειρευόταν. Να κρατάει ζωντανές για πάντα τις αναμνήσεις!

ALALA jewelry

Η διαδικασία που ακολουθεί είναι η εξής: τα φρέσκα λουλούδια αποξηραίνονται διατηρώντας χρώμα και όγκο και στη συνέχεια κλείνονται για πάντα μέσα σε υγρό γυαλί, σε μορφή μπρελόκ, δίσκου, διακοσμητικού με το αρχικό του ονόματός σου, σταχτοδοχείου, κοσμήματος, σελιδοδείκτη, ακόμη και σουβέρ σε πολλά διαφορετικά σχήματα. «Δεν υπάρχει περιορισμός στην έμπνευση» λέει η ίδια.

ALALA jewelry

Τα μπρελόκ, χρειάζεται 3 έως 4 ημέρες για να τα ολοκληρώσει ενώ τα μεγαλύτερα κομμάτια μπορεί να της πάρουν κι ένα μήνα. Στο Alala θα βρεις και ολοκληρωμένα σετ δώρων, αν είσαι γονιός θα βρεις όμορφη την ιδέα να κλείσεις τα πρώτα αντικείμενα των παιδιών σου μέσα σε γυαλί με χαρούμενα χρώματα και να μείνουν για πάντα. Το νέο upcoming project της είναι πίνακες από υγρό γυαλί, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Αlala jewelry, Αλέκου Παναγούλη 53, Νέα Ιωνία, 2114188634

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ