Tip of the day

Το πιο αυθεντικό κροσφιτάδικο στου Ζωγράφου

Εκεί που το Train Hard Sweat Hard βγάζει νόημα

labrini-trougkou.jpg
Λαμπρινή Τρούγκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cross Zone14

Cross Zone14: Το γυμναστήριο στου Ζωγράφου που σε μυεί στην αυθεντική εμπειρία Crossfit

Υπάρχουν αυτοί που έχουν τρέλα με το Crossfit και υπάρχουν και άλλοι που τρομάζουν και μόνο στην ιδέα. Στην πραγματικότητα όμως, το Crossfit είναι ένα άθλημα για όλους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις το σωστό μέρος με τους κατάλληλους γυμναστές, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις αυτό το είδος προπόνησης. Στην Αθήνα υπάρχουν γυμναστήρια που κάνουν προπονήσεις Crossfit ως μέρος του ημερήσιου προγράμματος, ενώ υπάρχουν άλλα που διδάσκουν παραλλαγές του. Στου Ζωγράφου όμως, υπάρχει ένα γυμναστήριο που σε μυεί στο αυθεντικό το Crossfit, το ορθόδοξο. Το μέρος αυτό ακούει στο όνομα Cross Zone14.

Cross Zone14

“Train Hard Sweat Hard γράφει το Cross Zone14 και αυτό δεν είναι μόνο ένα σλόγκαν. Στο Cross Zone14 μπορείς να προπονηθείς σκληρά με την επίβλεψη εξειδικευμένων γυμναστών. Υπάρχουν διαθέσιμες προπονήσεις κάθε μέρα, οι οποίες διαφοροποιούνται σε επίπεδα, για να διαλέξεις ανάλογα με τις δυνατότητές σου. Το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλάζει καθημερινά. Οι γυμναστές δεν δείχνουν απλώς ασκήσεις και επιβλέπουν. Αντίθετα, διδάσκουν την τεχνική του Crossfit στους ασκούμενους. Το κλίμα είναι φιλικό και cool, χωρίς πολλές τυπικότητες. Η μουσική, που παίζει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, τα σπάει! Ακόμη και η διακόσμηση του χώρου παραπέμπει σε αυθεντικό κροσφιτάδικο. Ο εξοπλισμός είναι άψογος.

Cross Zone14

Πέρα από Crossfit, το Cross Zone14 προσφέρει προπονήσεις Functional και Open gym time μεταξύ 14:00 με 16:00. Τότε, μπορείς να κάνεις αερόβια άσκηση και πρόγραμμα ενδυνάμωσης, πάντοτε με τη δυνατότητα καθοδήγησης από τους γυμναστές. Οι παροχές του γυμναστηρίου σε συνδυασμό με την τιμή της συνδρομής (περίπου 55 ευρώ τον μήνα και πας όσες φορές θες), κάνουν το Cross Zone14 την πιο value for money επιλογή κροσφιτάδικου σε όλη την περιοχή.

3ης Ορεινής Ταξιαρχίας 14, Ζωγράφου, 211419 9324

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ