Το ωραιότερο δημόσιο μπαλκόνι με θέα είναι στην Αιξωνή
Ένα στολίδι στην κορυφογραμμή της πόλης, ένα σημείο ξεκούρασης, αναψυχής, υψηλής αισθητικής αξίας
«Μπαλκόνι με θέα» στην Αιξωνή, ένα καινούργιο σημείο συνάντησης στην πόλη - Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Η Αιξωνή έχει πλέον το δικό της «μπαλκόνι με θέα», δημόσιο, προσβάσιμο με αυτοκίνητο, ένα σημείο για ρομαντικούς περιπάτους, ξέγνοιαστα διαλείμματα, ωραίες φωτογραφήσεις. Ένα καταφύγιο για όλους. Με σχεδιασμό και φροντίδα η δημοτική αρχή έκανε πάλι τη διαφορά. Η καινούργια πλατεία και ο περιβάλλων χώρος, με κυβόλιθους και φωτιστικά τελευταίας γενιάς, δίνουν το στίγμα μιας πόλης πανέμορφης που εκτείνεται από το βουνό ως τη θάλασσα και παντού υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη με δημιουργικές παρεμβάσεις και πολλή αγάπη. «Η ανατολή και το ηλιοβασίλεμα. Η Γλυφάδα και ο Σαρωνικός. Μέχρι και η Αίγινα! Όλα μπορεί να τα απολαύσει κανείς, από το πιο ωραίο δημόσιο “μπαλκόνι”. Έτσι μοιάζει η πλατεία που δημιουργήσαμε στο τέρμα της οδού Σερρών στην Αιξωνή. Ένα στολίδι στην κορυφογραμμή της πόλης μας, στους πρόποδες του Υμηττού. Ένα σημείο ξεκούρασης, αναψυχής, υψηλής αισθητικής αξίας, που αναβαθμίζει όλη την περιοχή. Η ανάπλαση της ξεχωριστής αυτής γωνιάς της Γλυφάδας έγινε στο πλαίσιο παρεμβάσεων ανάπλασης της γειτονιάς, με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, το οποίο και πάλι ευχαριστούμε θερμά», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Και προσθέτει: «Με πράσινο και βιοκλιματικά υλικά, με φώτα LED τελευταίας γενιάς, με παγκάκια και σκίαστρα, με πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες “πινελιές”, φτιάξαμε ένα καινούργιο σημείο συνάντησης στην πόλη μας - και όπως μου λένε και κάποιοι φίλοι, ένα καινούργιο σημείο για υπέροχες φωτογραφίες. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mια διαφορετική εμπειρία αυτοφροντίδας: women only sessions που συνδυάζουν Yin Yoga και ζωγραφική, με στόχο την απελευθέρωση της δημιουργικής ενέργειας.
Στο Bobota the Sourdough Project στο Κουκάκι, άγνωστοι μεταξύ τους ζυμώνουν κάθε εβδομάδα ψωμί
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Πεδίον του Άρεως και Escape Center είναι κάποιες από τις πίστες
Χειροποίητα, λαχταριστά και εξαιρετικά τραγανά
Μικρή ποσότητα, πρώτη ποιότητα, νέες τεχνικές, υπέροχα γλυκά
Θα μπεις στο κατάστημα και θα χαζέψεις από τις λιχουδιές
H γιορτή είναι τα μπαχαρικά της, όλοι το ξέρουν αυτό
Ετοιμάσου να βρεθείς σε έναν κόσμο γεμάτο λάμψη, βγαλμένο από άλλη διάσταση
Λαχταριστοί καφέδες με γεύσεις όπως gingerbread, σιρόπι σφενδάμου, ινδικά μπαχαρικά και άλλα πολλά
Το spot που πρέπει να ξέρει κάθε σωστός γλυκαντζής
Πουλάει βιβλία αλλά κάνει και πολλά άλλα μαζί
Αν είσαι λάτρης της ασιατικής κουζίνας οφείλεις να το δοκιμάσεις — αν δεν το έχεις ήδη κάνει
Πολύ μικρό, με έξι-εφτά τραπεζάκια και τον Μπρους Λη να σε κοιτάζει βλοσυρός στο βάθος
Μια μοναδική δραστηριότητα στο παλαιότερο εργαστήρι του Μετς
Τύφλα να έχουν τα αμερικάνικα, εγγλέζικα και γενικά ξένα brunch
Το λεγόμενο soft shell crab μπέργκερ, είναι πιο νόστιμο απ' ό,τι πιστεύεις
Το διάσημο ιαπωνικό γλύκισμα έγινε αθηναϊκό street food
Πρωτότυπα workshop όπου παιδιά μαθαίνουν να εξερευνούν υλικά, υφές, μυρωδιές και γεύσεις
Κέικ-φαντάσματα, στοιχειωμένες κολοκύθες κι άλλα τρομακτικά γλυκά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.