Resto

«Το Λιμάνι» της απόλαυσης στην Παλαιά Φώκαια

Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, 30 λεπτά από την Αθήνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134633-307247.jpg

Η ψαροταβέρνα «Το Λιμάνι» λειτουργεί από το 1980 περίπου, από την οικογένεια Κοψολαίμη μεταφέροντας «την σκυτάλη της γεύσης» από γενιά σε γενιά. Απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο παλιό λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας, από όπου και έχει πάρει την ονομασία του το εστιατόριο.

Στο Λιμάνι θα βρείτε πάντα τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες τιμές και θα έχετε την ευκαιρία ν’ απολαύσετε τις εξαιρετικές του γεύσεις δίπλα στην θάλασσα, σ' ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που σου δημιουργεί την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε νησί!

image

Εκτός από τα θαλασσινά εδέσματα που ανανεώνονται καθημερινά, στο Λιμάνι θα γευθείτε και υπέροχα πιάτα κρεατικών της ώρας ή μαγειρεμένα, πάντα με μεράκι. Με επιλεγμένα φρέσκα υλικά από Έλληνες παραγωγούς, υλικά εποχής και άριστης ποιότητας, αρκετά εκ των οποίων προέρχονται και από τον κήπο των ιδιοκτητών. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μακαρόνια με θαλασσινά «Το Λιμάνι», μια θαυμάσια μακαρονάδα με μύδια, γαρίδες, καλαμάρι, λίγο σκόρδο, πάπρικα και άρωμα κόκκινου κρασιού.

image

Στα υπέρ του μαγαζιού, το προσωπικό που είναι φοβερά ευγενικό και εξυπηρετικό. Εξαιρετικά γρήγοροι και φιλόξενοι, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια να μείνει κανείς επισκέπτης παραπονεμένος.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το εστιατόριο βρίσκονται οργανωμένες και καθαρές παραλίες όπως της Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας καθώς και το Θυμάρι. Οπότε τι καλύτερο από το να κάνετε το μπάνιο σας και μετά να επισκεφθείτε το Λιμάνι. Ένα πλούσιο μενού με μεγάλη ποικιλία μεσογειακών γεύσεων σας περιμένει για να επιλέξετε, ανάμεσα στα πιο φρέσκα ελληνικά ψάρια και θαλασσινά.

image

Fish Restaurant “To Limani” (52ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, Παλαιά Φώκαια, Αττικής) Τηλ. 22910 41052 www.psarotaverna.com / info@psarotaverna.com. Ανοιχτά καθημερινά 12.00 π.μ. – 12.00μ.μ. FB: To Limani, Instagram: psarotaverna

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ