Οι Ιστοριες σας

Οι Αθηναίοι φωτογραφίζουν την πόλη τους

Δείτε τις χιλιάδες εικόνες που μας στείλατε για τα 15 χρόνια της ATHENS VOICE

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15yearsphoto.jpg

Σας ζητήσαμε να φωτογραφήσετε την Αθήνα  για τα 15 χρόνια της ATHENS VOICE και ανταποκριθήκατε με εντυπωσιακό τρόπο. Δείτε εδώ όλες τις συμμετοχές, και τους δύο μεγάλους νικητές του διαγωνισμού μας με hashtag #av15photo στο Instagram. Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τους: Τάσος Βρετός/ φωτογράφος, Μαρίνα Βερνίκου/φωτογράφος, Κωνσταντίνος Ρήγος/ χορογράφος, σκηνοθέτης μουσικών, θεατρικών παραστάσεων και εικαστικός καλλιτέχνης, επέλεξε τις 2 φωτογραφίες που κερδίζουν τα 2 μεγάλα δώρα. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια.

arrrr.jpg
© Αλέξανδρος Νικολόπουλος

1os νικητής είναι ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος και κερδίζει: Το top smartphone «Honor 10» με διπλή κάμερα τεχνητής νοημοσύνης 24MP+16MP στην πίσω όψη και 24MP μπροστινή κάμερα για τις πιο τέλειες selfies! Δώρο αξίας €429. Προσφορά από τη Honor.

honor_mobiles.jpg

dimitris_kalivezas.jpg

2ος νικητής είναι ο Δημήτρης Καλυβέζας και κερδίζει: Μία CANON DSLR EOS4000D σε μαύρο χρώμα για φωτογραφίες σε υπέροχα χρώματα και ταινίες full HD. Συνοδεύεται από φακούς 18-55 (standard zoom) και 75-300mm (telephoto zoom) για κοντινές και μακρινές λήψεις. Δώρο αξίας €569. Προσφορά από τα καταστήματα Πλαίσιο.

2896702.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice και τη μεγαλύτερη Instagram κοινότητα στα ελληνικά μίντια εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ