- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Πενς έβγαλε τον Τραμπ από το προφίλ του στο Twitter
Η γεμάτη συμβολισμό κίνηση, με την οποία διαχωρίζει τη θέση του για την εισβολή στο Καπιτώλιο
Μάικ Πενς: Έβγαλε τη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ από το εξώφυλλό του στο Twitter - Η φωτογραφία με τη σύζυγό του
Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, έβγαλε από το προφίλ του στο Twitter τη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, αντικαθιστώντας τον με μια φωτογραφία του ίδιου και της συζύγου του από κάποια συγκέντρωση.
Μετά τα χθεσινά γεγονότα στην Ουάσινγκτον, με την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο, ο Μάικ Πενς, θέλησε να διαχωρίσει παντελώς τη θέση του με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.
Καθώς οι φωνές πληθαίνουν για να ξεκινήσει η διαδικασία για την άμεση αποπομπή του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο βάσει των όσων προβλέπονται στην 25η Τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος, ο Μάικ Πενς συνεχίζει να κερδίζει πόντους με τη γενικότερη στάση του κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο. Την ώρα που ο Τραμπ αποθέωνε τους διαδηλωτές που έκαναν γυαλιά καρφιά και βανδάλιζαν αίθουσες στο Καπιτώλιο, ο Μάικ Πενς οργάνωσε την άμεση αντίδραση της αμερικανικής κυβέρνησης, προκειμένου να μπει τέλος στο χάος και να επιστρέψει η ηρεμία στην αμερικανική πρωτεύουσα.
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ευχαρίστησε την αστυνομία που προστάτευσε όσους βρίσκονταν στο Kαπιτώλιο την ώρα της εισβολής οπαδών του Nτόναλντ Τραμπ. Ταυτόχρονα ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο ίδιος με την ασφάλεια του Καπιτωλίου, τη στιγμή που οι άντρες τον φυγάδευσαν από το σημείο.
Σημειώνεται ότι εφόσον τελικά η διαδικασία για την αποπομπή του Τραμπ κινηθεί, τότε ο Μάικ Πενς θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την εξουσία τις λίγες αυτές ημέρες που απομένουν μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2021 όταν ο Τζο Μπάιντεν διαδέχεται επίσημα τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.