- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραμπ: Δεν υπήρξε καμία συνέργεια με τη Ρωσία
«Καθαρός» δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ και δεν δείχνει να ανησυχεί μετά την ομολογία Φλιν για εμπλοκή Ρώσων στις αμερικανικές εκλογές
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε το Σάββατο ότι δεν υπήρξε «καμία συνέργεια» ανάμεσα στο επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του το 2016 που τον οδήγησε στον Λευκό Οίκο και στη Ρωσία.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν ανησυχεί παρά την απαγγελία κατηγοριών την Παρασκευή εις βάρος του πρώην συμβούλου του, Μάικλ Φλιν.
«Καμία συνέργεια», απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για την απόφαση του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας να δηλώσει ένοχος, επειδή είπε ψέματα στο FBI και να συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη.
Μια δραματική εξέλιξη στην έρευνα που αγγίζει στο εξής τον στενό κύκλο του Αμερικανού προέδρου, επισημαίνουν πολιτικοί αναλυτές στις ΗΠΑ.
«Όχι, δεν είμαι» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν είναι ανήσυχος, στην πρώτη αντίδρασή του μετά την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του Φλιν.
«Αυτό που καταδείχθηκε είναι ότι δεν υπάρχει καμία συνέργεια, καμία συνέργεια. Δεν υπήρξε απολύτως καμία συνέργεια» επανέλαβε από τους κήπους του Λευκού Οίκου, προτού υπογραμμίσει τη σημαντική νίκη που απέσπασαν οι Ρεπουμπλικανοί κατά τη διάρκεια της νύχτας με την έγκριση από τη Γερουσία της φορολογικής μεταρρύθμισης.
«Είμαστε κατά συνέπεια πολύ ευτυχισμένοι. Και ειλικρινά η χθεσινή νύχτα ήταν μια σημαντική νύχτα. θα δούμε τι θα συμβεί» συνέχισε ο Ντόναλντ Τραμπ, προτού αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τέλος ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, ανοίγουν άμεσα τα Στενά του Ορμούζ
Xρειάστηκε να ζητήσουν έκτακτες προμήθειες
Απροσδόκητη στροφή υπέρ της Ουκρανίας από τον πρόεδρο των ΗΠΑ στη Σύνοδο των G7
Στα 7 εκατομμύρια ευρώ η ζημία - 95 συλλήψεις σε 15 τοποθεσίες
Δέσμευση και από τις δύο πλευρές ότι θα απέχουν από την απειλή ή τη χρήση βίας μεταξύ τους
Mια αντιπαράθεση με πολλά επεισόδια
Εν αναμονή καταστροφικών πλημυρών οι νοτιοανατολικές ακτές των ΗΠΑ
Ιδιαίτερη σημασία έχουν οι προβλέψεις για τα Στενά του Ορμούζ
Yποβλήθηκαν 626 αιτήσεις για μόλις 27 θέσεις
Παρά τη συμφωνία, η δικαστική διαμάχη με την κλινική συνεχίζεται
Μόνο ο ανώτατος ηγέτης των Ταλιμπάν μπορεί να επιτρέψει εξαιρέσεις
106 νίκες σε Grand Prix της Formula 1 μετρά πλέον ο Λιούις Χάμιλτον, μετά τη νίκη του στο Circuit de Barcelona
«Η ισορροπία δυνάμεων έχει μετατοπιστεί υπέρ της Ουκρανίας», δηλώνουν οι ηγέτες της G7
Πώς ξεκίνησε αυτή η φήμη για το παρασιτικό γατόψαρο του γλυκού νερού και τι ισχύει
Με το νέο νομοσχέδιο ενισχύεται η στρατηγική θέση του ΝΑΤΟ έναντι της Μόσχας
Η συμφωνία ΗΠΑ–Ιράν αποκαλύπτει τα όρια της ισχύος όλων των πρωταγωνιστών της περιοχής
Στη Σύνοδο G7 στο Εβιάν της Γαλλίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα μέτρα αναμένεται να εξοικονομήσουν 185 εκατ. ευρώ στον ραδιοτηλεοπτικό όμιλο
Προειδοποιεί η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.