- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πάνος Κοκκινόπουλος: Η απάντηση στη Ρούλα Πισπιρίγκου - Ετοιμάζει επεισόδιο;
Τι είχε δημοσιεύσει η Ρούλα Πισπιρίγκου περί... εγκλήματος
Πάνος Κοκκινόπουλος: Η απάντηση στη Ρούλα Πισπιρίγκου - Η ανάρτησή της για τη μεταφορά εγκλήματος στην τηλεόραση.
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έκανε μία αινιγματική ανάρτηση για την υπόθεση της Πάτρας, απαντώντας σε μία παλαιότερη δημοσίευση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε αναρτήσει το 2019 μία χιουμοριστική δημοσίευση που έγραφε: «Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή». Ως απάντηση στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Πάνος Κοκκινόπουλος έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram: «Πες το κι έγινε!», ενώ έκανε ταγκ την εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται.
Παρότι η υπόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου δεν έχει κλείσει και ούτε υπάρχει καταδίκη για ανθρωποκτονία, ο Πάνος Κοκκινόπουλος φαίνεται ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η υπόθεση να μεταφερθεί στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη. Άλλωστε, ο «Κόκκινος Κύκλος» και η «10η εντολή», που φέρουν την υπογραφή του σκηνοθέτη, αποτελούν τις τηλεοπτικές μεταφορές πραγματικών εγκλημάτων.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραδίδονται τα πορίσματα για Μαλένα και Ίριδα
Μέχρι αύριο το μεσημέρι παραδίδονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν εάν δολοφονήθηκαν με κεταμίνη και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου. Παράλληλα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το αργότερο στα μέσα της επόμενης, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.
Σύμφωνα με το MEGA, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί στο εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα φτάσουν στα χέρια των δύο έμπειρων ιατροδικαστών Καλογριά και Καρακούκη, το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν έχει ανιχνευτεί καμία τοξική ουσία στους ιστούς των δύο παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τοξικός παράγοντας που να συμμετέχει στους μηχανισμούς θανάτων. Μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται επίσης, να μεταβεί κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα, προκειμένου να λάβει καταθέσεις για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Ας το θέσω με λέξεις που ίσως καταλάβετε»
Στο TikTok, wellness influencers προωθούν την πρακτική του «house burping»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι ερευνητές σημειώνουν ότι τα ζώα εκτροφής έχουν παραμεληθεί συστηματικά από τη συμπεριφορική επιστήμη
Ο γιατρός της αρχικά απέδωσε την αντίδραση στη ρύπανση και δεν της έδωσε φάρμακα
Μικρή βουτιά στη ζωή και το βιογραφικό του νεαρού καλλιτέχνη
«Ε27 γράφει, θα εκραγούμε», είπαν Γωγώ Δελογιάννη και Τζένη Μελιτά
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο Γιώργος Μαζωνάκης βγήκε στον δρόμο και κέρασε σφηνάκια το κοινό που περίμενε στην ουρά
Κανείς τους δεν σχολίασε δημόσια
«Νόμιζα ότι θα έρθουν καμιά δωδεκαριά άτομα» ανέφερε η κοπέλα που δε μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν
Το trend «2026 is the new 2016» που πλημμύρισε τα social media
Η σκηνή καταγράφηκε on camera και έγινε viral
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Επιστρέφοντας στην εποχή που είχαμε εμμονή με τη Victoria's Secret, χρησιμοποιούσαμε snapchat, το μακιγιάζ ήταν έντονο και η φάση ήταν YOLO
Η γυναίκα του τον χώρισε κι εκείνος τώρα ζητά αποζημίωση
Στο μικροσκόπιο των ελεγκτών μπήκαν και τεχνικές ωρίμανσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.