Trending Now

O Τραμπ Τζούνιορ αποκάλεσε τον Λεμπρόν «Λε-Καρφί» και «σκύλα»

Kρατάει χρόνια η κόντρα μεταξύ του «Βασιλιά» και των Τραμπ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιος Τραμπ για Λεμπρόν: «Η μεγαλύτερη σκύλα των σπορ ο Λε-Καρφί»
Ο Λεμπρόν Τζέιμς © ΕPA Pool

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό όπου καταφέρεται εναντίον του Λεμπρόν Τζέιμς.

Το πρόσφατο περιστατικό με τον αστέρα του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς και την απομάκρυνση των δύο οπαδών από τις μπροστινές θέσεις των Πέισερς χρησιμοποίησε ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ ώστε να ρίξει βέλη προς τον παίχτη των Λέικερς.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τζούνιορ έσπευσε να ανεβάσει το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του, το οποίο συνόδευσε με την λεζάντα: «Υπάρχει μεγαλύτερη... σκύλα στον επαγγελματικό αθλητισμό από τον "ΛεΚαρφί";».

 

 

 

Οι σχέσεις μεταξύ του Λεμπρόν και του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έχουν κάθε λόγο να βρίσκονται σε... τεντωμένο σχοινί, αφού ο 36χρονος φόργουορντ έχει εκφράσει ανοιχτά τις πολιτικές του πεποιθήσεις και έχει τοποθετηθεί αρνητικά για τον άλλοτε πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα πρέπει να επικεντρωθεί στο μπάσκετ αντί να προεδρεύει στην καταστροφή του ΝΒΑ, το οποίο μόλις κατέγραψε τη χαμηλότερη ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ, με διαφορά. Τα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ του παραληρήματα είναι διχαστικά, δυσάρεστα, προσβλητικά και ταπεινωτικά. Μπορεί να είναι σπουδαίος παίκτης μπάσκετ, αλλά δεν κάνει τίποτα για να ενώσει τη χώρα μας» ανάφερε ο πατέρας Τραμπ σε μια από τις πολλές του δηλώσεις κατά του «Βασιλιά».

«Δεν θα μείνω σιωπηρός. Ακούς τον Τραμπ να ζητάει από τους ιδιοκτήτες των ομάδων του NFL να διώξουν παίκτες επειδή φέρονται διαφορετικά στον Εθνικό Ύμνο. Και μετά ξυπνάω και βλέπω πως ένας συμπαίκτης μου (σ.σ. ο Στεφ Κάρι) τελικά δεν είναι προσκεκλημένος σε ένα μέρος που ο ίδιος είχε κάνει γνωστό πως δεν θέλει να πάει. Δεν το ανέχομαι όλο αυτό! Η Τζεμέλ Χιλ, o Κόλιν Κάπερνικ και όλοι όσοι εκφράζουν την αντίθεση τους, είναι για το καλό μας, είναι για να μας ενώσουν. Δεν έχει να κάνει με διακρίσεις, δεν έχει να κάνει με διαχωρισμούς. Τώρα είναι που ο λαός της Αμερικής πρέπει να ενωθεί, να βγει πιο δυνατός. Είναι μία πολύ κρίσιμη περίοδος. Είμαι σε μία θέση που οφείλω να μιλήσω. Σας αγαπώ όλους», είχε δηλώσει από την πλευρά του ο Λεμπρόν για τον Τραμπ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY