Αθλητισμος

Θετικός στον κορωνοϊό ο ΛεΜπρον Τζέιμς

Εμβολιασμένος ο «Βασιλιάς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λεμπρόν Τζέιμς
Ο Λεμπρόν Τζέιμς © Getty Images/Ideal Image

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο παίχτης των Λος Άντζελες Λέικερς ΛεΜπρόν Τζέιμς και μπήκε στο σχετικό πρωτόκολλο.

Ο σούπερ σταρ του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς μπήκε στο πρωτόκολλο κορωνοϊού, όπως μετέδωσε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, κάτι που σημαίνει πως πρόκειται να χάσει αρκετά από τα επόμενα παιχνίδια των Λος Άντζελες Λέικερς. 



Σύμφωνα με το tmzsports.com ο «Βασιλιάς» βγήκε θετικός στον κορωνοϊο. Ο 37χρονος  φόργουορντ χρειάστηκε να υπολβηθεί σε τρία τεστ για την Covid-19 για να επιβεβαιωθεί πως έχει προσβληθεί απο τη νόσο.  Για την ώρα είναι ασυμπτωματικός, ενώ  η ομάδα του ναύλωσε τζετ για να μπορέσει να επιστρέψει με ασφάλεια πίσω στο Λος Άντζελες.

Ωστόσο θα πρέπει να παραμείνει απαραιτήτως σε δεκαήμερη καραντίνα. Θα επιστρέψει στη δράση όταν  επιβεβαιωθούν δύο αρνητικά PCR τεστ σε ένα 24ωρο.

Όταν οι εμβολιασμοί στο ΝΒΑ απασχόλησαν τις ομάδες, ο Τζέιμς επιβεβαίωσε ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος, παρά το γεγονός ότι ήταν «πολύ σκεπτικός για όλα» πριν κάνει την έρευνά του.

«Δεν μιλάω για άλλους ανθρώπους και τι πρέπει να κάνουν», είπε σχετικά ο αστέρας των «λιμνανθρώπων» και συνέχισε: «Μιλάμε για μεμονωμένα σώματα. Δεν μιλάμε για κάτι πολιτικό, ρατσιστικό ή αστυνομική βία. Δεν νομίζω ότι πρέπει προσωπικά να εμπλακώ σε αυτό που κάνουν οι άλλοι για το σώμα και τα μέσα διαβίωσής τους. Ξέρω τι έκανα για μένα και την οικογένειά μου. Όμως, όσον αφορά τον καθένα και τις επιλογές του, δεν είναι δική μου δουλειά».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY