Trending Now

Σε είδα... 391

ΒΑΓΟΝΙ ΗΣΑΠ: Κρατούσα κόκκινο ποδήλατο, είχες τατού στην πλάτη

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 391
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22059-49331.jpg

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ

Στη Φιλοθέη την ημέρα των εκλογών, είχες το σκύλο σου και πολλά tattoo, θέλω να σε ξαναδώ. Κατερίνα, 694 2461970

ΠΕΡΑΜΑ

1/5, κρητικό γλέντι (Μιτάτο). Λεβέντη καπετάνιε, οι μπαλοθιές που έριξες στόχευσαν την καρδιά μου και κάθε βράδυ έκτοτε σε βλέπω στα όνειρά μου.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Κάθε φορά που σε συναντώ είναι αρκετό για να μου φτιάξεις τη μέρα. Γοητευτική γύρω στα 40, δυναμική, δραστήρια, με ιδιαίτερο χιούμορ που με κάνει να σε θαυμάζω! Έμαθα πως χώρισες, κι αν αληθεύει αυτό είμαι διαθέσιμος.

ΠΑΝΤΕΙΟ

Είσαι τριτοετής κοκκινομάλλα με σκουλαρίκι στον αφαλό, φοράς ροζ all-star και χρωματιστή τσάντα στους ώμους. Από τότε που μιλήσαμε σε σκέφτομαι συνέχεια. Τελευταία νομίζω πως με αποφεύγεις. Με πρόλαβε άλλος;

ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

3/5 ήρθες και μου ζήτησες τσιγάρο, αλλά δυστυχώς δεν είχα, θέλω να σε ξαναδώ, γίνεται; 697 7268605

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Πρόσφατα πήρες μια λευκή μηχανή μεγάλου κυβισμού. Σου ταιριάζει πολύ. Σαν ιππότης της ασφάλτου, εμφανίζεσαι μπροστά μου κάθε μεσημέρι. Με σκέφτομαι συνοδοιπόρο σου σε ένα ταξίδι μακρινό…

ΓΚΥΖΗ

Απαρατήρητο με προσπερνάς πηγαίνοντας να πάρεις καφέ στο απέναντι μαγαζί. Μυρίζω το άρωμά σου και τρέχω έξω να σε ανταμώσω, αιθέρια ύπαρξή μου. Με έχεις μαγέψει, αν κατάλαβες ποιος είμαι, πες μου το αντίδοτο.

ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 18

Τετάρτη 2 Μαΐου 7.30 το πρωί, εσύ αδύνατος με γκρίζα μαλλιά, εγώ με κόκκινο σακάκι, θέλω να σε ξαναδώ, με γοήτευσες. 698 3735207, άφησε μήνυμα.

Π. ΦΑΛΗΡΟ

29/4. Το περσινό καλοκαίρι στο πλοίο για Μήλο σε είχα πρωτοδεί. Δεν σε ξέχασα από τότε. Οι αναμνήσεις ξαναζωντάνεψαν όταν σε αντίκρισα μπροστά μου, μέσα στο ίδιο βαγόνι του τραμ.

ΑΙΓΑΛΕΩ

Στη Γεωπονική σχολή κάνεις την πτυχιακή σου. Tο Fiat 500 κόκκινο που οδηγείς, το έχεις κάνει αγροτικό. Είσαι πάντα βιαστική. Φοβάμαι να σου μιλήσω μην τα κάνω σαλάτα, Γιώργος.

ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

5/5, ξημερώματα. Σε είδα στην καντίνα, ήσουν με δύο φίλους σου, παρήγγειλες και ως γαλαντόμος άφησες ρέστα από εικοσάρικο. Θυμάμαι τα μάτια σου…

ΔΙΟΔΙΑ Α.Ο.

Κόμβος 8 προς Μαρκόπουλο, 2/5, 18.00, έμεινα με το πουράκι στο στόμα, αμυγδαλωτά ματάκια μου. cosmos2001@live.com

ΛΕΩΦ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ

5/5 στο γνωστό club Vinilio, είσαι πολύ εντυπωσιακή. Ψηλή, ξανθιά, σαν μοντέλο. Μπαίνοντας μου χαμογέλασες. Αναστατώθηκα και αποσυντονίστηκα ολοκληρωτικά. Έχω αρκετούς λόγους που σε ερωτεύτηκα.

ΠΑ.ΠΕΙ.

Σε είδα στην 203 αίθουσα του Στατιστικού τμήματος. Φορούσες μπλούζα Chelsea, κιτρινόμαυρο σορτς και μαύρη τσάντα ταχυδρόμου. Είσαι ψηλός με μεγάλη μύτη, νομίζω πως έχεις δίδυμο αδερφό. Αν κατάλαβες ποια είμαι, στείλε εδώ.

ΌΣΤΡΙΑ

Πρωτομαγιά. Με κοιτούσες επίμονα, ξανθιά ύπαρξη με το άσπρο μπλουζάκι στο ακριανό τραπέζι, καθόσουν με ένα μελαχρινό αγόρι και μια φίλη σου, φορούσα μπλε μπλούζα με νεκροκεφαλή και μαύρη βερμούδα, θα ’θελα να σε δω… 697 0122532

ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Σάββατο βράδυ 7/4 νομίζω, μελαχρινός, έντονο βλέμμα, ήσουν με φίλο σου που φορούσε γυαλιά και κοιτούσες, κατέβηκες Αττική. Η καστανή κοπέλα απέναντί σου με τις αφέλειες, στείλε εδώ.

ΒΑΓΟΝΙ ΗΣΑΠ

Κρατούσα κόκκινο ποδήλατο, είχες τατού στην πλάτη, Παρασκευή 4/5. Κοιταζόμασταν έντονα μέχρι τέλους…

ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Σάββατο 31/4 στον Ιστιοπλοϊκό, όπου γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς, μιλήσαμε αρκετή ώρα, αλλά ντράπηκα και δεν ζήτησα το τηλέφωνό σου. Δεν ξέρω αν είσαι μόνη, αλλά θα ήθελα να σε ξαναδώ.

DA CAPO

Κολωνάκι 8/5,  απολάμβανα τον καφέ μου μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Πέρασες από μπροστά μου κρατώντας τσάντες απ’ τα ψώνια σου. Έψαχνες τραπέζι, αλλά μάταια. Μετάνιωσα που δεν σου πρόσφερα την κενή καρέκλα δίπλα μου.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Στη λίμνη του Κουρνά. Ανοιξιάτικη νύχτα, γεμάτη ήχους και μυρωδιές της φύσης, κι εμείς σε αντικριστές ξαπλώστρες. Ήταν μόνο η αρχή…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ