TV & Media

Σασμός: Έγκυος η Αργυρώ; - Τι απαντά η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Το σχόλιο της για την «καπετάνισσα»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστέρης (Ορφέας Αυγουστίδης) και Αργυρώ (Χριστίνα-Χειλά Φαμέλη) στη σειρά «Σασμός»
Αστέρης (Ορφέας Αυγουστίδης) και Αργυρώ (Χριστίνα-Χειλά Φαμέλη) στη σειρά «Σασμός» © YouTube

Στη σειρά «Σασμός» η Αργυρώ είναι έγκυος από τον Αστέρη ή μήπως όχι. Η δήλωση που έκανε η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, ανάβοντας «φωτιές» στο Twitter.

Η σειρά «Σασμός» έχει καταιγιστικές εξελίξεις, την ώρα που τα spoilers έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. «Η Αργυρώ είναι έγκυος από τον Αστέρη», είναι μια φράση που «παίζει» πολύ στο Twitter τα τελευταία 24ωρα, με τους χρήστες να κάνουν τα σχόλιά τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day η Χριστίνα-Χειλά Φαμέλη, η ηθοποιός που υποδύεται την Αργυρώ, πήρε θέση.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη στη σειρά «Σασμός» απάντησε: «Διάβασα κάπου ότι η Αργυρώ θα μείνει έγκυος, αλλά όχι στο σενάριο».

Η σειρά «Σασμός» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνει μεγάλα ποσοστά σε τηλεθέαση. Στο σημερινό επεισόδιο ο Αστέρης παραδίνεται στην Αστυνομία για τον φόνο του Πετρή, την ώρα που η «καπετάνισσα» δεν σταματά να μαθαίνει πράγματα και καταστάσεις για την υπόθεση από το «βαθύ λαρύγγι» της οικογένειας που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου και δεν σταματά να... κελαηδά.

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: Η «καπετάνισσα» Καλλιόπη και τι θα κάνει η Σεμίνα στη σειρά «Σασμός»

Για την «καπετάνισσα» Καλλιόπη, η Χριστίνα-Χειλά Φαμέλη σχολίασε: «Δεν βάζει μυαλό αυτή η γυναίκα».

Στο σημερινό τρέιλερ παρουσιάζεται μεταξύ άλλων η αγαπημένη του Πετρή, Σεμίνα, να παίρνει τηλέφωνο την Αργυρώ και να της ζητά να βρεθούν, προκειμένου να της πει κάποια πράγματα για το φονικό στο κτήμα.

«Δεν θα μου πει ακόμα τι συνέβη» ξεκαθάρισε η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, υπογραμμίζοντας όμως πως «δεν θα το κρατήσει για τον εαυτό της».

Σασμός: Πώς νιώθει η Αργυρώ για τον Αστέρη - Τι δήλωσε η Χριστίνα-Χειλά Φαμέλη

Αναφορικά με τα αισθήματά που έχει η Αργυρώ για τον Αστέρη, η ηθοποιός επισημαίνει ότι το μόνο που υπάρχει πλέον είναι οργή και μίσος.

«Δεν έχω ακόμα γυρίσει αυτές τις σκηνές» απάντησε σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει να έχει ερωτική σχέση μαζί του. Και αποκάλυψε: «Με αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχθούν. Η πρωταγωνίστρια θα έχει εκδικητικά αισθήματα, όμως δεν θα το πάει στα άκρα».

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη (Αργυρώ | Σασμός) στο Happy Day | 27/1/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ