Trending Now

Σασμός: Ο Νικηφόρος βρήκε τον δρόμο και το Twitter κάνει πάρτι

Η καπετάνισσα, το βαθύ λαρύγγι και ο Αντώνης το γεροντοπαλίκαρο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η σειρά «Σασμός» trend-άρει στο Twitter
Η σειρά «Σασμός» trend-άρει στο Twitter @Twitter

Ο Σασμός γεννά πάθη στο Twitter, με την Αργυρώ, τον Αστέρη, τον Μαθιό, τον Νικηφόρο, τον Αντώνη και την καπετάνισσα να έχουν και πάλι την τιμητική τους.

Ο «Σασμός» είναι στα καλύτερά του και τα πληκτρολόγια στο Twitter έχουν πάρει «φωτιά» για ένα ακόμη 24ωρο. Το χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 26/1) έφερε νέες αναρτήσεις στα social, με τους χρήστες να «τρολάρουν» τον Νικηφόρο, ο οποίος κατάφερε τελικά να βρει τη σπηλιά που κρύβεται ο Αστέρης, πριν το μικιό της οικογένειας Σταματάκη γίνει ερημίτης.

Επίσης, ο ξάδελφος του Αστέρη (και του Άγγελου μεταξύ άλλων) προτιμά τα σουβλάκια από τα κολοκύθια -ατάκα που σχολιάστηκε επίσης στο Twitter.

Την ίδια στιγμή, τα βέλη στην «καπετάνισσα» Καλλιόπη δεν σταματούν, όπως και στο «βαθύ λαρύγγι» στο ΑΤ Ρεθύμνου που της τα λέει «χαρτί και καλαμάρι».

Και ενώ η μητέρα του Αστέρη δεν σταματά τις μηχανορραφίες, προκαλώντας αντιδράσεις στο Twitter, δεν λείπουν και εκείνοι που αρχίζουν δειλά δειλά να βάζουν στο κάδρο των ευθυνών και τη γιαγιά Ειρήνη. Με την επιλογή να μη δώσει το γράμμα της Ανθούλας στον Μάρκο, πυροδότησε αλληλουχία γεγονότων. Ακόμα και σήμερα, όμως, επιμένει να υιοθετεί τη σιωπή στο θέμα του «Άγγελου».

Δεν αποκλείεται ωστόσο -κρίνοντας από τις ατάκες που ειπώθηκαν μπροστά στη φωτογραφία του Μάρκου- να υπάρξει στροφή 180 μοιρών της γιαγιάς Ειρήνης για το αν τελικά θα συνεχίσει να κρατά μυστική την ταυτότητα του ετεροθαλούς αδελφού της Αργυρούς και του αείμνηστου Πετρή.

Στο Twitter δεν σταματούν επίσης και τα αποθεωτικά σχόλια για τη Μαρία Πρωτόπαππα, την ηθοποιό που υποδύεται τη Μαρίνα. Όσον αφορά στον Αντώνη, μάλλον φαίνεται ότι ο Δημήτρης Ήμελλος θα παραμείνει... γεροντοπαλίκαρο στη σειρά «Σασμός». Μια από τις σκηνές του χθεσινού επεισοδίου που συγκίνησαν, ήταν και αυτή με τον σκύλο του Πετρή, τη Μανταρίνα που προσπαθεί να ανοίξει το λευκό φέρετρο.

Το Twitter αποθεώνει τη σειρά «Σασμός» και σχολιάζει τους πρωταγωνιστές - Τα tweets

Υπενθυμίζεται ότι δήλωση για το αν η Αργυρώ είναι έγκυος έκανε η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ