Trending Now

Σασμός: Το Twitter δάκρυσε για τον θάνατο του Πετρή

Και έσταξε χολή για την Καλλιόπη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστέρης και Πετρής λίγο πριν το φονικό στη σειρά «Σασμός»
Αστέρης και Πετρής λίγο πριν το φονικό στη σειρά «Σασμός» © YouTube/Alpha TV

Ο «Σασμός» έκανε το Twitter άνω κάτω, με τους χρήστες να θρηνούν για τον θάνατο του Πετρή και να εξαπολύουν τα βέλη τους στην Καλλιόπη.

Στη σειρά «Σασμός» το επεισόδιο με τον θάνατο του Πετρή άναψε «φωτιές» στο Twitter. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε από τον Alpha τη Δευτέρα (24/1), εκτυλίχθηκαν γεγονότα και καταστάσεις που δεν πέρασαν ασχολίαστες στα social.

Ο Αστέρης σκότωσε τελικά τον Πετρή, την ώρα που αρκετοί χρήστες επιμένουν ότι η μεταστροφή του «μικιού» δεν πείθει.

Αποθέωσαν πάντως τις ερμηνείες των ηθοποιών. Ο «Ματωμένος Γάμος» της Θοδώρας ήταν επίσης ένα από τα θέματα που σχολιάστηκαν. Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη βρέθηκε αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της. Τον «έφαγε» τον Αστέρη να χωρίσει την Αργυρώ, αραδιάζοντας το ένα ψόμα πίσω από το άλλο.

Το λάδι που έριξε στη φωτιά, άναψε πυρκαγιά στην καρδιά και την ψυχή του Αστέρη, με αποτέλεσμα να γίνει το κακό και ο Πετρής να αποχαιρετίσει τη μυθοπλασία στη σειρά «Σασμός».

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ήρθε να επιβεβαιωθεί ξανά αυτό που είχε συμβεί και με τη γιαγιά Ειρήνη πριν από μερικά επεισόδια. Το να μην παίρνεις θέση μπροστά σε μια σοβαρή συνθήκη, εγκυμονεί κινδύνους, με αποτέλεσμα να σε πάρει στο τέλος και εσένα η μπάλα ή κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Ακόμα και την ύστατη στιγμή ο Μανωλάκης επέλεξε το «δόγμα Τσάμπερλεν» και απέφυγε να μιλήσει για αυτό που πραγματικά είδε. Και η Θοδώρα ξέσπασε για το αγαπητικό της, κάνοντας έξαλλο τον Γιώργο. Και ο Σασμός συνεχίζεται με νέες καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Το Twitter σχολιάζει τον θάνατο του Πετρή στη σειρά «Σασμός» - Τα tweets

Τα σχόλια στο Twitter για τον θάνατο του Πετρή στη σειρά «Σασμός» και τις μηχανορραφίες από την Καλλιόπη που γύρισαν τελικά εναντίον της:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ