Wine & Spirits

Έτοιμοι για τα επικά cocktails του Athens Cocktail Festival;

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ cocktail στην Ελλάδα είναι εδώ!

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έτοιμοι για τα επικά cocktails του Athens Cocktail Festival;

Athens Cocktail Festival: 20 και 21 Μαΐου πίνουμε συγκλονιστικά cocktail στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Οι μέρες είναι ξανά ηλιόλουστες, οι νύχτες ζεστές και αυτό που θέλουμε να κάνουμε σε κάθε ευκαιρία είναι ένα: να τσουγκρίζουμε παγωμένα cocktails γιορτάζοντας το καλοκαίρι που αρχίζει! Αν σε αυτή την πρόταση τυχαίνει να κουνάτε το κεφάλι πάνω-κάτω όλο προσμονή, έχουμε το τέλειο νέο... To Athens Cocktail Festival*, το μεγαλύτερο φεστιβάλ cocktail της χώρας, είναι εδώ και μας ετοιμάζει συγκλονιστικά cocktails στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ σήμερα 20 και αύριο 21 Μαΐου.

Με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του THIS IS ATHENS CITY FESTIVAL και χορηγό το Schweppes, το Difford’s Guide διοργανώνει αυτή την (πραγματικά) επική γιορτή cocktail κατά τα πρότυπα μεγάλων φεστιβάλ cocktail του εξωτερικού. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτές οι δύο μέρες στο ΚΠΙΣΝ θα κυλήσουν με φοβερά cocktails, φτιαγμένα με τα πιο εμβληματικά brands της παγκόσμιας σκηνής. Συνολικά, θα σερβιριστούν 34 διαφορετικά cocktails σε 17 bars με φόντο τις μουσικές του Best Radio 92.6. Την ίδια στιγμή πολλές παράλληλες δράσεις και happenings θα σ ας κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ για να μπείτε τελείως στο κλίμα μπορείτε να προμηθευτείτε και το επίσημο T-shirt του Athens Cocktail Festival, όπως επίσης και όλη τη σειρά των premium ειδών ένδυσης του street brand Hustler Greece.

acfsoc2.jpg

Tα Cocktails που θα πιούμε στο Athens Cocktail Festival

  • Aperol Spritz από το μπαρ του Aperol
  • Sunny Spritz και Cuatro Colada από το μπαρ του Bacardi
  • Pink Bee και Tropic GnT από το μπαρ του Bombay Sapphire Gin
  • Campari Spritz και Negroni από το μπαρ του Campari
  • Gordon’s & Tonic και Gordon’s Ruby Cooler από το μπαρ του Gordon’s London Dry Gin
  • Italicus Cup και Italicus Spritz από το μπαρ του Italicus Rosolio di Bergamotto
  • Jack Apple & Tonic και Jack Apple Sour από το μπαρ του Jack Daniel’s Tennessee Apple
  • Johnnie Walker Sour & Lemon και Johnnie Walker & Ginger από το μπαρ του Johnnie Walker Black Label
  • Lillet Blanc & Tonic και Lillet Rose & Tonic από το μπαρ του Lillet
  • Ciao Malfy Spritz και Malfy Originale Gintonica από το μπαρ του Malfy Gin
  • Metaxa Sunset και M&T από το μπαρ του Metaxa
  • Naked Tea Sour και Naked Stormy Sour από το μπαρ του Naked Malt
  • O/Purist Blue και O/Purist & Ginger από το μπαρ του O/Purist
  • Stiggins’ Daiquiri και Mai Tai από το μπαρ του Plantation Stiggins’ Fancy Pineapple Rum
  • Paloma και Buldog Tonic από το μπαρ του Schweppes
  • Greek Negroni και Veroni Tonic από το μπαρ του Veroni Dry & Vermoni Rosso

Η γιορτή, όμως, δεν εξαντλείται σε αυτές τις δύο μέρες… Μετά τη λήξη του Athens Cocktail Festival η δράση μεταφέρεται στο κέντρο της Αθήνας με το Athens Cocktail Week. Για μία εβδομάδα, από τις 22 έως και τις 28 Μαΐου περισσότερα από 40 κορυφαία bar της πόλης θα προσφέρουν ένα ειδικό μενού στο οποίο θα μπορείτε να βρείτε δύο signature cocktails τους στην προνομιακή τιμή των €8. Επίσης, στα πλαίσια του φεστιβάλ πολλά από τα bar οργανώνουν μοναδικά guest events σε συνεργασία με κάποια από τα κορυφαία bars του εξωτερικού, Dj’s sets και lives. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα bars που συμμετέχουν πατώντας εδώ.

aegeancocktailsandspiris.niarchos_116.jpg

Όλη αυτή η πολύχρωμη γιορτή θα κορυφωθεί στις 28 Μαΐου στο closing night event του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, Θησείο) με τους παραγωγούς του Best Radio 92.6 να επιλέγουν τη μουσική και εσάς να επιλέγετε το αγαπημένο σας cocktail ανάμεσα σε 30 διαφορετικά! Cheers!

Εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριό σας για την είσοδό σας στο Closing Night προαγοράζοντάς το μέσω του viva.gr (Τιμή εισόδου + 2 cocktails / 10 ευρώ)

Ωράριο Closing Event: 19:00-23:00

*Ωράριο Φεστιβάλ: Παρασκευή 20/5, 17:00-23:00, Σάββατο 21/5, 16:00-23:00 Προπώληση στο viva.gr 12€ (περιλαμβάνονται 2 κοκτέιλ) Στον χώρο 15€ (περιλαμβάνονται 2 κοκτέιλ)

www.athenscocktailfestival.com
Facebook: Athens Cocktail Festival Official
Instagram: @athenscocktailfestivalofficial

Όλες οι δράσεις του Athens Cocktail Festival & Athens Cocktail Week, υποστηρίζονται από τον Δήμο Αθηναίων καθώς και από την ΑΜΚΕ Metron Ariston – Making Responsibility a Trend και λειτουργούν υπό το πρίσμα της Υπεύθυνης Κατανάλωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ