Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.10.2020

Καρκίνε, αν θέλεις να σέβεται ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου τις αλλαγές σου, χρειάζεται να κάνεις το ίδιο γι’ αυτούς

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Antonino Visalli / Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Βρες ό,τι ευκαμψία και ευελιξία σου βρίσκεται, στην καριέρα και στον γάμο σου, μήπως και αποφύγεις μάταιους κόπους και ταρακουνήματα.

Ταύρος
Αυτό που λέγεται ότι αν δεν αλλάξεις εσύ, δεν αλλάζει τίποτα; Κάπως έτσι σήμερα, οπότε ρύθμισε τον εαυτό σου και μην κοπιάζεις αποκλειστικά για πράγματα.

Δίδυμοι
Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να ασχοληθείς με δύσκολα οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Δεν είναι ώρα ν’ ασχολείσαι με προσχήματα.

Καρκίνος
Αν θέλεις να σέβεται ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου τις αλλαγές σου, χρειάζεται να κάνεις το ίδιο γι’ αυτούς. Γιατί αυτοί να πρέπει να μείνουν ίδιοι;

Λέων
Κακό και σκληρό πρόγραμμα και συνήθειες, δεν αξίζει να τα διαφυλάττεις. Κάποιες αλλαγές είναι η λύση, όχι περισσότερος κόπος.

Παρθένος
Κάνεις συνήθως τον ώριμο στις σχέσεις σου, όμως εν προκειμένω τείνεις στην αρτηριοσκλήρωση της ωριμότητας ενώ χρειάζεσαι επειγόντως νέα οπτική γωνία.

Ζυγός
Φαντασιώνεσαι ότι όσα περισσότερα κάνεις/δώσεις/στερηθείς τόσο καλύτερα θα 'σαι με οικογένεια και σπίτι. Ούτε καν. Η δυσαρέσκεια ξεχειλίζει.

Σκορπιός
Αν είναι να κρατάς τους τύπους και να μην μπορείς να συνεννοηθείς, καλύτερα κόψ’ τους. Ίσως έρθεις σε επαφή και με άλλα άτομα έτσι ενώ πριν δεν γινόταν.

Τοξότης
Κοίτα για ένα ορθό μέτρο στα οικονομικά και τα συναισθηματικά, επειδή τείνεις να γίνεις άκαμπτος κι αυτό δυσχεραίνει τη δουλειά και την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερος
Δεν χρειάζεται να οπισθοδρομήσεις για να χαρείς, να ερωτευτείς ή να 'σαι δημιουργικός. Υπάρχει και το παρακάτω, μην πεισμώνεις στο γνωστό.

Υδροχόος
Ίσως να χαλαρώσεις με όσα σε αναστατώνουν και σε ταλαιπωρούν, αν σκεφτείς ότι τα πράγματα είναι ήδη στον αέρα κι ελάχιστα έχεις να χάσεις.

Ιχθύες
Επίκριση, εμμονή και απαξίωση είναι αταίριαστα με φιλίες και χόμπι. Αν κάτι ξέρεις καλύτερα, μπράβο, δεν χρειάζεται να το επιβάλλεις στον άλλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ