Αθλητισμος

Euroleague: Ξεκίνημα με το... αριστερό για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε μπροστά με 11 πόντους, έχασε στην πρεμιέρα της Euroleague από την Ζαλγκίρις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ήττα για τον Ολυμπιακό από την Ζαλγκίρις στην πρεμιέρα της Euroleague.
© EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Ήττα για τον Ολυμπιακό από την Ζαλγκίρις στην πρεμιέρα της Euroleague.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Euroleague o Ολυμπιακός, καθώς ηττήθηκε με σκορ 67-68 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι «Ερυθρόλευκοι» ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, ενώ στο τέλος της 3ης περιόδου είχαν προβάδισμα 11 πόντων.

Η αστοχία ωστόσο από την γραμμή των 6,75, από την αρχή της 4ης περιόδου στέρησε από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να πάρουν τη νίκη. Το επιμέρους σκορ της τελευταίας περιόδου ήταν 9-21 υπέρ των Λιθουανών που χάρη σε ένα σερί του 19χρονου Ρόκας Γιοκουμπάιτις, έκαναν την ανατροπή. 

Για τον Ολυμπιακό διψήφιος ήταν μόνο ο Χασάν Μάρτιν με 12 πόντους ενώ 9 είχε ο Βασίλης Σπανούλης και στους 8 έμειναν οι Χάρισον και Βεζένκοφ. Ο Κώστας Σλούκας μέτρησε 7 ασίστ και 6 πόντους.

Η Ζαλγκίρις από την άλλη είχε σε μεγάλη μέρα τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις που σταμάτησε στους 12, τον Γκριγκόνις με 15 και τον Λοβέρν με 13 πόντους. 

Αύριο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Χίμκι στη Ρωσία, ενώ την επόμενη εβδομάδα έχουμε το πρώτο ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ