Βιβλιο

«Renegades: Born in the USA»: Το βιβλίο των Ομπάμα & Σπρίνγκστιν

Κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπρους Σπρινγκστιν κατά την απονομή του προεδρικού μεταλλίου της Ελευθερίας
O Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπρους Σπρινγκστιν κατά την απονομή του προεδρικού μεταλλίου της Ελευθερίας © Getty Images

Το βιβλίο των Μπαράκ Ομπάμα και Μπρους Σπρίνγκστιν με τίτλο «Renegades: Born in the USA», 320 σελίδων, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.

Τον Οκτώβριο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και ο τραγουδιστής και φίλος του Μπρους Σπρίνγκστιν θα κυκλοφορήσουν το βιβλίο τους εμπνευσμένο από το podcast τους στο Spotify, με τίτλο «Renegades: Born in the USA».

Το βιβλίο των 320 σελίδων βασίζεται στις ειλικρινείς συζητήσεις από το podcast των Ομπάμα και Σπρίνγκστιν, όπου μιλούσαν για τα πάντα, από τον γάμο έως την αρρενωπότητα.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε μεγάλο μέγεθος, εικονογραφημένο και περιλαμβάνει επίσης χειρόγραφους στίχους του τραγουδιστή, ομιλίες του Ομπάμα με σχόλια και αποκλειστικό αρχειακό υλικό, που περιλαμβάνει πάνω από 350 φωτογραφίες από τις ιδιωτικές συλλογές των συγγραφέων, που δεν έχουν δημοσιευθεί ξανά.

«Στο “Renegades: Born in the USA” οι αναγνώστες καλούνται να καθίσουν δίπλα σε αυτούς τους δύο φίλους από παλιά, σε ένα στούντιο ηχογράφησης με δεκάδες κιθάρες και κατά τη διάρκεια τουλάχιστον μιας βόλτας με Corvette, καθώς συζητούν για τον γάμο και την πατρότητα, τη φυλή και την αρρενωπότητα, για κάποιους Αμερικανούς ήρωες που αποτελούν πηγή έμπνευσης και τη μουσική…. μιλάνε πολύ για τη μουσική » αναφέρει ο Penguin Random House, ο εκδοτικός οίκος από τον οποίο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο. «Θα αποκαλύψουν το πάθος τους - και το περιστασιακό κόστος – να αφηγούνται μια μεγαλύτερη, πιο αληθινή ιστορία για την Αμερική σε όλη την καριέρα τους και εξερευνούν πώς η διαλυμένη χώρα μας μπορεί να αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της επιστροφής προς την ενότητα» σημειώνει ο PRH.

«Υπήρξαν σοβαρές συζητήσεις για την τύχη της χώρας, τη μοίρα των πολιτών της και τις καταστροφικές, άσχημες, διεφθαρμένες δυνάμεις που προσποιούνται και θα ήθελαν να τα καταργήσουν όλα…. Αυτή είναι μια στιγμή για σοβαρή περίσκεψη για το ποιοι θέλουμε να είμαστε και τι είδους χώρα θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Θα αφήσουμε να φύγουν μέσα από τα χέρια μας οι καλύτεροι από εμάς ή θα στραφούμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τη φωτιά; Μέσα σε αυτό το βιβλίο δεν θα βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά θα βρείτε μερικούς που τις αναζητούν που κάνουν ό, τι μπορούν για να μας ωθήσουν να κάνουμε καλύτερες ερωτήσεις » τόνισε ο Μπρους Σπρίνγκστιν τον περασμένο Ιούλιο όταν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του βιβλίου.

Με τους δικούς μας τρόπους, ο Μπρους και εγώ κάναμε παράλληλα ταξίδια προσπαθώντας να καταλάβουμε αυτή τη χώρα που έχει δώσει τόσα πολλά και στους δύο. Προσπαθώντας να αφηγηθούμε τις ιστορίες των ανθρώπων της. Αναζητώντας έναν τρόπο να συνδέσουμε τις δικές μας προσωπικές αναζητήσεις για την αλήθεια και την κοινότητα με τη μεγαλύτερη ιστορία της Αμερικής, σημείωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ