Βιβλιο

Rolling Stones. Πήγε κιόλας 50;

50 χρόνια μουσικής ιστορίας σε ένα eBook

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22111-53541.jpg

Ο Γερμανικός δημοσιογραφικός ιστότοπος The Interview People ετοιμάζει την έκδοση ενός eBook 2000 σελίδων που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Ιουνίου 2012 μέσα από amazon.com, iTunes και συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά περιοδικά. Μέχρι τις 5 Ιουνίου επικεντρώνει τις δυνάμεις του σε μια καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση του συγκεκριμένου πρότζεκτ ζητώντας την συνεισφορά του κοινού για την υποστήριξή του μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ

Ακόμη και μια μικρή οικονομική βοήθεια θα ανταποδωθεί με την αναφορά του ονόματος και μια φωτογραφία στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα των "χορηγών" που ξεκινούν από τον απλό και τίμιο φαν των 15 δολαρίων και φτάνουν μέχρι τον ορκισμένο φαν των 200 δολαρίων. Το eBook θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη με αρχειακό υλικό από εφημερίδες. Άρθρα που δεν έχουν ακόμη ψηφιοποιηθεί, συνεντεύξεις, σπάνια ηχητικά αρχεία και φωτογραφίες.

Στο πρώτο μέρος τα 25 πρώτα χρόνια σε αντίστοιχα κεφάλαια. Το ίδιο και με τα επόμενα 25 χρόνια. Το υλικό θα επιμεληθεί  ο μουσικός συντάκτης Hanspeter Künzler που συνεργάζεται με τη μεγαλύτερη ημερήσια εφημερίδα της Ελβετίας και το σημαντικότερο μουσικό περιοδικό της Γερμανίας “Musikexpress”.  

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ