Θεατρο - Οπερα

Κώστας Βουτσάς και Νίκος Γαλανός θα παίξουν στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» (εικόνες)

Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
galanos-voutsas.jpg
©EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Τον ρόλο του καθηγητή στα πολυαναμενόμενα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο», που θα ανέβουν τον Οκτώβριο στο Θέατρο ΗΒΗ σε διασκευή και σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου, δέχτηκε να ερμηνεύσει ο Κώστας Βουτσάς.

Έχοντας συμπληρώσει εφέτος 69 χρόνια στο θεατρικό σανίδι και στον κινηματογράφο, ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την καλλιτεχνική του πορεία.

voutsas234234.jpg

Στο ίδιο έργο θα παίξει και ο Νίκος Γαλανός (πρωταγωνιστής σε περισσότερες από 45 θεατρικές παραστάσεις και 30 ταινίες της «Χρυσής Εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου). Συγκεκριμένα θα υποδυθεί τον πατέρα της Λίζας Πετροβασίλη.

nikos-galanos524232.jpg

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε (viva.gr και ταμεία του θεάτρου Παλλάς).

Το «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» είναι ελληνική κωμική ταινία που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1963, σε παραγωγή του Κλέαρχου Κονιτσιώτη και σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελάριου. Πρωταγωνιστές ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Η ταινία γυρίστηκε ταυτόχρονα σε δύο εκδόσεις, ελληνική και τουρκική. Στην τουρκική έκδοση, που είχε τίτλο Sıralardaki Heyecanlar, πρωταγωνιστούσαν Τούρκοι ηθοποιοί, με εξαίρεση την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που συμμετείχε και στις δύο εκδόσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

GNO Ballet - Future Cargo - photo Giannis Antonoglou (1)
Το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) παρουσιάζει τρεις μεγάλες πρεμιέρες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ)

Λεωφορείον ο Πόθος – 21/6, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος - Future Cargo – 23-28/6, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος - Τόσαις φοραίς τόσο κοντά να είμαι – 27 & 28/6, Εναλλακτική Σκηνή

ethniki_lyriki_skini-2026-27
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός για τη σεζόν 2026-2027

Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2027, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει τη Missasolemnis του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατό του

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY