- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βραβεία Grammy: Στο στόχαστρο της PETA η Σαμπρίνα Κάρπεντερ και η Lady Gaga
Αντιδράσεις για την παρουσία ζωντανού περιστεριού επί της σκηνής
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της η Σαμπρίνα Κάρπεντερ έβγαλε ένα λευκό περιστέρι μέσα από ένα καπέλο μάγου
Η διάσημη τραγουδίστρια Σαμπρίνα Κάρπεντερ , δέχτηκε σφοδρή κριτική από την οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, PETA, επειδή είχε ένα αληθινό περιστέρι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στα Βραβεία Grammy.
Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ ανέβηκε στη σκηνή της Crypto.com Arena στο Λος 'Αντζελες το βράδυ της Κυριακής, παρουσιάζοντας το τραγούδι της «Manchild» μέσα σε ένα περίτεχνο σκηνικό που θύμιζε αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης έβγαλε ένα λευκό περιστέρι μέσα από ένα καπέλο μάγου ενώ στο κλείσιμο της ερμηνείας της, κρατούσε το πουλί στο χέρι της κοιτώντας το κοινό.
Εκπρόσωποι της οργάνωσης εξέδωσαν ανακοίνωση καταδικάζοντας την κίνηση της τραγουδίστριας.
«Πραγματικά η Σαμπρίνα Κάρπεντερ έφερε ένα πουλί στη σκηνή το 2026; Η ερμηνεύτρια του Manchild συμπεριφέρεται σαν παιδί. Αφήστε τα ζώα έξω από τα GRAMMYs», έγραψαν οι εκπρόσωποι της PETA στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύοντας την ανάρτηση με το επίμαχο στιγμιότυπο.
Παράλληλα πάνω στην εικόνα που μοιράστηκαν, πρόσθεσαν (μέσω του Entertainment Weekly): «Γεια σου Σαμπρίνα. Το να φέρνεις ένα ζωντανό πουλί στη σκηνή των Grammys είναι "ανόητο, άχρηστο και σκληρό"», παραπέμποντας ευθέως στους στίχους του «Manchild» από το έβδομο άλμπουμ της.
«Τα έντονα φώτα, ο δυνατός θόρυβος και ο χειρισμοί αυτού του είδους προκαλούν φόβο και αγωνία σε ένα πουλί που ανήκει στον ελεύθερο ουρανό», σημείωσαν.
Η Κάρπεντερ, η οποία αποχώρησε χωρίς βραβείο από την τελετή παρά τις έξι υποψηφιότητες, δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποια σχετική δήλωση.
Επίσης, οι υπεύθυνοι της PETA στράφηκαν και κατά της Lady Gaga, με αφορμή την εμφάνισή της στην τελετή απονομής με το τραγούδι «Abracadabra», καθώς φέρεται να φορούσε κοστούμι κατασκευασμένο από φτερά, σύμφωνα με τη Μirror.
«Είτε τα φτερά αφαιρούνται όσο το πουλί είναι ζωντανό, είτε αφού θανατωθεί, το ζώο υποφέρει πάντα», έγραψαν, συμπληρώνοντας: «Lady Gaga, άφησε τα πουλιά να κρατήσουν τα φτερά τους. Τα φτερά ανήκουν στα πουλιά και τα πουλιά πρέπει να είναι ελεύθερα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι fans αποθέωσαν αμέσως το teaser, με σχόλια όπως «OMG YES FINALLY»
Μια μεγάλη εξομολόγηση από τον Κλαούντιο Δέσπο στην ATHENS VOICE. Από το πρώτο κλάμα στο Τεπελένι στο νέο του άλμπουμ «10», ο ράπερ μιλάει για τη δύσκολη ζωή και τις προσωπικές του ρίμες
Δεν ταίριαζα καθόλου, σχολίασε ο τραγουδιστής για τη συμμετοχή του το 2002
Πρώτη εικόνα από το «Ferto» στη σκηνή της Βιέννης
Μια διαδρομή μέσα στο τραγούδι, τη νύχτα και τη δημοσιογραφία
Η sold out συναυλία των Μεταllica, ένας πορτογάλος ιερέας DJ, ένα εγκαταλελειμμένο πιάνο που ξαναζωντανεύει, μια συναυλία που συνδυάζει ήχο και αρώματα και ένα ελληνικό ροκ πάρτι
Ο Έλληνας τραγουδοποιός συναντά το κορυφαίο classic rock συγκρότημα
Ο Χρήστος ∆αράβαλης σπουδάζει Ιατρική, αγάπησε τη σύνθεση του Σταμάτη Κραουνάκη και ζει για το μέλλον
Η ιστορία του ξεκινάει από τις εξεγέρσεις στο Μπρίστολ και το Λος Άντζελες
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Πότε θα έχουμε το πρώτο teaser video
Η ανακοίνωση του θρυλικού ροκ συγκροτήματος
Πέντε εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό λόγω Ισραήλ
Αυτό το Σάββατο, οι ορκισμένοι θαυμαστές τους αναμένεται να βάλουν φωτιά στον ουρανό
Αντίθετα, οι ευρωπαϊκές ημερομηνίες της περιοδείας παραμένουν κανονικά στο πρόγραμμα
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με μια ανάρτηση στο instagram
Αντίστροφη μέτρηση για τον 70ό μουσικό διαγωνισμό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλοι οι δρόμοι στις 9 Μαΐου οδηγούν στο ΟΑΚΑ
Η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε συμμετάσχει δύο φορές στον μουσικό διαγωνισμό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.